|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το project φίλε μου εύχομαι καλή επιτυχία….
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Οκ την αραχνη δεν θα την βαλω αφου μου το λετε ολοι. ![]() Για το βρυο το ξερω οτι ισως ειναι δυσκολο στην διατηρηση του γιατι σε γλαστρες που το εχουν δεν κραταει και πολυ!! Τωρα ισως να ειναι περισσοτερο θεμα υγρασιας και οχι θερμοκρασιας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τον φωτισμο σου θα μας πεις?!
![]() Εγω βρισκω στο νετ spaghnum moss αλλα αποξηραμενη! Ζωντανη δεν μπορω να βρω. Γιωργο αν παρεις ματι πουθενα με ενδιαφερει.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το υψος που θα εχω να καλυψω ειναι 1 μετρο μειον το υποστρωμα παμε γυρω στους 96 ποντους. Ο φωτισμος αρχικα θα γινει με 2 λαμπες τ8 18watt 16000 κελβιν και οι δυο μαζι. Και αργοτερα ισως ενισχυθει με αλλη μια λαμπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να μπορέσεις να βρεις “ζωντανή” στο εμπόριο. Το πλεονέκτημα του sphagnoum είναι ότι συγκρατεί και διατηρεί την υγρασία σε υψηλά επίπεδα οπότε βρέχοντας το “ζωντανεύει” . Απλά μην πάρετε κίτρινου χρώματος.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χερομαι πολυ που το επιβεβαιωνεις! ![]() Γιωργο να παραγγειλω καμια σακουλα?! ![]() http://cgi.ebay.co.uk/Live-Sphagnum-...#ht_2291wt_905 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν θες τωρα απαντηση ΝΑΙΙΙΙΙΙ.......γραφε 1 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
5000 litre light Reef στη Ροδο | sifnos | Reef | 120 | 08-04-11 21:10 |
Τύπος υπολογισμού watt/litre | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 05-07-07 14:38 |