|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω ειναι καποια απο τα φυτακια που θα χρησιμοποιηθουν για την πλατη
![]() ![]() ![]() το γκαζονακι μου ![]() ![]() Ξεκινησα την κατασκευη της πλατης απο φελιζολ για να του δωσω την αρχικη του φορμα με προσθετα κομματια φελιζολ για να δημιουργησω σκαλοπατια-πετρες και να μπουν τα γλαστρακια σε μια διαταξη πριν πεσει ο αφρος πολυουρεθανης. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και αφου εκοψα κομματια φελιζολ για να δημιουργησω ενα "βουνο" στην συνεχεια ενωθηκε με οδοντογλυφιδες (ωστε αν θελω να αλλαξω κατι να μπορω να το αλλαξω) ![]() ![]() Και το αποτελεσμα ![]() ![]() ..............para ser continuado |
|
||||
|
||||
![]()
Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα !!!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα αυτό δεν μου μοιάζει για μικροφτέρη αλλά για "αράχνη", δηλαδή ψιλό σπαράγκι ... δηλαδή φυτό της οικογένειας asparagus
Churu Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να ειναι αυτο Asparagus plumosus...
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι μάλλον αυτό είναι ... αλλά ... κάνει για τόσο υγρό περιβάλλον; δεν νομίζω, ψάξε το λίγο churu!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Αμαν ρε παιδιά, γιατι μας μπριζώνετε πολύτεκνους ανθρώπους????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To φυτακι δεν ειναι μικροφτερη αλλα αραχνη(επιστημονικη ονομασια δεν ξερω αλλα το γουσταρω πολυ). Με τα φυτα εχω κανει ενα ψαξιμο, αλλα καποια φυτα που ειναι φθηνα μου κανουν για αρχη. Οταν τρεξει το paludarium ,γιατι εχω δρομο ακομα, θα γινονται και οι απαραιτητες αλλαγες στο φυτικο κοσμο(λετε να ειμαι τοσοοο τυχερος που να πιασουν ολα με την μια?)
Τωρα συλλεγω πληροφοριες για μικροφυτα,αεροφυτα,γυμνοριζα φυτα αλλα θα πρεπει να γινει παραγγελια απο ιντερνετ. Υπαρχουν πολλα φυτα που βολευουν σε ενα τετοιο project αλλα πρεπει να ξερεις για να μην γινονται περιττες αγορες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
5000 litre light Reef στη Ροδο | sifnos | Reef | 120 | 08-04-11 21:10 |
Τύπος υπολογισμού watt/litre | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 05-07-07 14:38 |