|
||||
|
||||
![]()
Μυθος για μενα. Μια χαρα σταθερες τιμες εχω.
Τα σαλιγγαρια ειναι πιο επικινδυνα. Παράθεση:
Εκανα ενα πειραμα, και βαζω μιξη ΑΟ βρυση (σε παλιο μαλιστα ενυδρειο), αλλα χωρις να τυρφαρω το νερο, αλλα παιρνω το χρωμα απο ενα υγρο εκχυλισμα ταννινων και χουμικων (που δεν επηρεαζει τιμες), ταυτοχρονα εφυγαν και τα πολλα applenails και οι τιμες πηραν τον ανηφορο, κατα μια μοναδα τουλαχιστον το πεχα. Πριν εβαζα 70%-30% βρυση-ΑΟ και επεξεργασια με τυρφη και ειχα 5 πεχα και τωρα βαζω 50-50 χωρις τυρφη και εχω 6.7 (σχεδον οσο και την βρυσης μου 6.9-7.1) Πρν εκανα αλλαγη καθε εβδομαδα 30% και τωρα καθε 3 μερες 20% (συχνες αλλαγες = πιο καθαρο νερο μεν αλλα και πιο ψηλο πεχα) Τωρα πειραματιζομαι με τα ιδια (50-50 χωρις τυρφη) αλλα με εβδομαδιαιες παλι αλλαγες Παράθεση:
Και γεμιζουν βρωμια το βυθο αν δεν τα βγαζουμε πανω στο 15νθημερο ή δεν τα βαζουμε σε δυχτι κοντα στην εξοδο του νερου απο το φιλτρο Εκτος κι αν χρησιμοποιησουμε αλλα φυλα που δεν λιωνουν τοσο γρηγορα, πχ πλατανοφυλλα, βελανιδια, καρυδια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη όσμωση | evi_ch | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 30-05-09 13:33 |
Αντίστροφη όσμωση RO | iliastra | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 24-01-09 21:20 |
Αντίστροφη όσμωση | poliko_selas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 18-07-08 22:38 |
Αντίστροφη όσμωση | geokary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-01-08 09:34 |
Αντίστροφη όσμωση | Λιβέρης Σταύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 10-12-07 17:57 |