|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουσιαστικά η απορία μου είναι αν εγώ φτιάξω το νερό πχ την Τετάρτη με Α/Ο και βρύσης εκεί που το θέλω, αν δεν βάλω κυκοφοριτή μέχρι πχ την Κυριακή που θα κάνω την αλλαγή αλλά τον βάλω μερικές ώρες για οξυγόνωση, το νερό που θα έχω την στιγμή της αλλαγής στο βαρέλι θα είναι όπως την στιγμή που ανακάτεψα την Α/Ο με της βρύσης; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι λοιπον απαραιτητα αποτομες σε επιπεδο να κινδυνευουν τα ψαρια. Χρειαζονται "μεγαλα μεσα" για να γινει αυτο. Πχ μηδενικο kH και μοπυμουνισμα με διοξειδιο. Ναι "διορθωνεται" η τιμη kH με μιξη με νερο βρυσης, με απλο υπολογισμο. πχ kH ΑΟ: μηδεν, kH βρυσης 8, νερο μιξη 50-50% kH:5. 2. Καταρχας δεν πρεπει να μενει ακινητο νερο της βρυσης οπως ειπαμε. Απο εκει και μετα δεν θα εβλεπες μεγαλες διαφορες στο πεχα απο την κυκλοφορια. Εδω το νερο ΑΟ δεν μπορει να επηρεασει αμεσα το πεχα στο νερο του ενυδρειουθα το επηρεασει στο βαρελι? Χρειαζονται αλλοι παραγοντες για να πεσει το πεχα,λογω χαμηλοτερης kH, Αυτοι ειναι οπως ειπα κι αλλου, τα φωσφορικα απο τις τροφες, τα οργανικα, το διοξειδιο απο την αναπνοη των ψαριων, η τυρφη στο φιλτρο ... ------------------------- Αν καταλαβα σωστα, γραφεις οτι εχει μηδενικο pH. PH: 0
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 17-12-10 στις 02:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Λάθος κατάλαβες ή εγώ δεν ήμουν σαφής. Εννοούσα ότι δεν υπάρχει λόγος να το μετράμε, γιατί με μηδενική Κh θα βγαίνει ότι νάναι.
Αν το νερό της Α/Ο είχε ΡΗ 0 τότε σε μίξη 50-50 με νερό βρύσης με ΡΗ 8, θα είχαμε με τη μια νερό με ΡΗ 4, τι καλά, το όνειρο όλων μας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη όσμωση | evi_ch | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 30-05-09 13:33 |
Αντίστροφη όσμωση RO | iliastra | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 24-01-09 21:20 |
Αντίστροφη όσμωση | poliko_selas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 18-07-08 22:38 |
Αντίστροφη όσμωση | geokary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-01-08 09:34 |
Αντίστροφη όσμωση | Λιβέρης Σταύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 10-12-07 17:57 |