|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
42 χιλιοστα ποτηροτρυπανο σιγουρα θα εχει ο τζαμας που θα πας, αλλα καλου κακου παρε την μουφα μαζι να του την δειξεις για να σου κανει την τρυπσ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο πράκτικερ θα βρώ μούφες κατάληλες;Pvc παιρνουμε έτσι;Από σωλήνες αποχέτευσης ή κήπου;
|
||||
|
||||
![]()
Σωληνες κλασικες γκρι υδραυλικες εχω εγω.Απλα επιφυλασωμαι για τον φιλο Stavaigi και την ερωτηση του γιατι νομιζω οτι το σαμπ πρεπει να εχει χαμηλη ροη για να δουλεψει αντιφοσφωρος και ανθρακας ζωντανος βραχος για επιπλεον φιλτρανση και deep sand bed η καποια μακροαλγη...Τι την θελεις την μεγαλη ροη αφου τη φιλτρανση την κανει ο βραχος στο main tank με την κυκλοφορια?Για να σου κατεβασει η υπερχειλιση 7000 λιτρα θα πρεπει να την κανεις γαιδουρι νομιζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε kokos125 από θόρυβο πως πάει;Έχει βάλει βάνα στον σωλήνα που κατεβάζει από την υπερχείληση;Την έχεις φουλα ανοιχτή η λίγο κλειστή;
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο θα το δεις στην πορεια το ποσο ανοιχτο πρεπει να ειναι το βανακι...Απο θορυβο απλως ακους τρεχουμενο νερο.Εγω ειμαι κατα στο να υπαρχει μεγαλη κυκλοφορια απο το main tank προς το σαμπ και στο ξανα ειπα.Κυκλοφορια μεσα στο ενυδρειο ναι αλλα τοσο πολυ δεν μπορει να υλοποιηθει νομιζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου θα αλλαξεις πατο μπορεις να κανεις τρυπα στον πατο και να κανεις εσωτερικο πυργο υπερχειλισης.Θα φαει λιγο χωρο μεσα,αλλα δεν θα εχει τις σωληνες απο πισω(που θα εχεις αν την κανεις εξωτερικη).
|
||||
|
||||
![]()
Εσωτερικό πύργο θέλω να κάνω!Πήγα λερου μερλιν και πρακτικερ και δεν βρήκα μουφα που να βιδώνει πάνω κα΄τω με φλάτζες.Μάλλον πρέπει να ψάξω κάπου εξειδεικευμένα!Μου είπα ότι υπάρχουν διαφορα είδη μούφας.Για να βάλω 40 μούφα σαν αυτή πουέχετε βάλει τί τρύπα πρ'επει να γίνει;
Πάνο πόλύ ωραία δουλεία!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (επι 20 η συνολικη κυκλοφορια με τους κυκλοφορητες ναι)....αλλα εγω το δουλευω το σαμπ με 3000 λιτρα/ωρα (ονομαστικη αρα λιγοτερη ουσιαστικη) και ειμαι μια χαρα... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ελα μου ντε!!! δε τα ξερω αυτα αν και εχω αδερφο που ασχολειται με αυτο το αντικειμενο...
![]() δε ρωτας τους νεοκλη και βασιλακη που μου το εφτιαξαν?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ κάπου να δώ την κατασκευή σου;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχείληση Tunze 1074: 32mm ή 40mm είναι η έξοδος; | almost | Λοιπός εξοπλισμός | 3 | 30-10-10 12:31 |
Υπερχείλιση ΚΑΙ SUMP | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 30-05-10 18:16 |
Mini Sump με υπερχείληση | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 01-04-08 22:19 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |