|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
-_-..... Αμα είναι να το στείλεις αυριο, δωστο μου εδώ, να γλυτώσω κ τα μεταφορικά
![]() ------------------------- Ποιος είχε φέρει έναν κουβα με κάτι περουβιανα σκαλαρια πριν από 2-3 συναντήσεις; Ο παραλήπτης μπορεί να φέρει τον κουβα γιατί πρέπει να πάω κάτι κιχλιδες στα Γιάννενα και μέσα στην σακούλα... Οποίος θυμάται δοτη ή παραλήπτη παρακαλώ να μου πει για να επικοινωνήσω μαζί του. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoum : 03-12-10 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά λόγω δουλειάς στην συνάντηση θα έρθω γύρω στις 14:00 για όσους περιμένουν πράγματα να το γνωρίζουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια λογγο ελιψης χρηματων λογο γιωρτων......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lingistis
von Μιχάλεν-EHEIM panos-alex/polis panos1972 giannisaek christsos (+327 νιάτα) bokostas-sun ![]() posidwnas georgis4 (αν ξυπνήσει και ξεμεθύσει) ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα) chris129 po-pay fofaki bkalek Prokroustis zipo thrillos
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ βάζω τα κουλουράκια!
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο μήν ανοίγεσαι....είναι δύσκολοι οι καιροί....
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 04-12-10 στις 11:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε γιωργο για την κινησηη σου....
αλλα το προβλημα μου δεν ειναι το οτι δεν εχω λεφτα για τον καφε αλλα οτι χρειαζομε γυρο στο σαρανταρι για λεωφορεια και ταξι ια να ερθω στην συνατιση.και αυτη την στηγμη δεν παιζουν τοσα γιατι θελω να παω για 10 μερες αθηνα να δω το σόι μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Aργησες μικρε 1801 εισαι...
![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |