|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ύστερα ποy καιρό πήρε 2 ρεπό μαζεμένα+βραδυνό οπότε δεν..
Κρίμα που δε βόλεψε γιατί αυτή τη φορά ήθελα(όποτε γινότανε) πολύ να έρθω. ------------------------- Thanks Πανο και ξέρεις... ότι μαζέψεις καλό είναι ![]() Παρεπιπτόντως έπιασε σε κανέναν τα μικρανθεμοιντς που έδωσα? (Να ξέρω αν μου χαλάσει και αυτό κάποια στιγμή για το χ λόγο να έχω σίγουρα backup) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 18-11-10 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Δεν ήθελα να μείνουν βορά στα χέρια του bokostas. Ήταν η πρώτη φορά που πήρα τόσα φυτά, αλλά η χαρά ήταν μεγάλη, σκεπτόμενος ότι θα τα έστελνα σε κάποιο χομπίστα στην άλλη άκρη της Ελλάδας που ζορίζεται να βρει! Το δικό μου ματσάκι μικρανθεμοιντς (εκείνο που μου έδωσες την πρό περασμένη φορά) ζεί ακόμα, αλλά ακόμα δεν το είδα να αναπτύσεται! Αναμένω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |