|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι δεν κάνει, αυτό κάνει την ίδια δουλειά με το σφουγγάρι, δηλαδή μηχανικό καθαρισμό, εσύ χρειάζεσαι ένα υλικό που να κάνει βιολογική φίλτρανση.
Ναι, τα υπόλοιπα τα κάνεις όπως είπες, μόνο το σιποράξ βάλτο μέσα σε μια παλιά γυναικεία κάλτσα, για να το βγάζεις εύκολα και να καθαρίζεις το σφουγγάρι. |
|
||||
|
||||
![]()
η γυναικεία κάλτσα είναι το καλσόν? που στην περίπτωση μας ειναι καλύτερα το διχτυωτο?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κωστα εγω βαζω τις δικες μου βρωμικες καλτσες λες για αυτο να εχω Αμμωνια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το βιολογικο δεν πρεπει να ειναι σε καλτσα κατα τη γνωμη μου.
Σε δυχτακι ισως.
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανω Delta
παντως σε καλσον εβαζα ανθρακα χωρις προβλημα |
|
|||
|
|||
![]()
Ανθρακα(οταν βαζω),τυρφη σε διχτακι....τα βιολογικα χυμα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί όχι σε διχτάκι βρε παιδιά? Αν βολεύει για να τα αφαιρούμε εύκολα και να ξεπλένουμε το σφουγγαράκι από κάτω σε μικρό φίλτρο, τι πειράζει?
Δηλαδή η Sera που πουλάει το siporax mini μέσα σε διχτάκι στη μικρή συσκευασία και συμπεριλαμβάνει διχτάκι στην μεγάλη, λάθος κάνει? Και το καλσόν (άντε έντάξει, το σέξυ διχτυωτό βρε Σπύρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kώστα το καλσόν εμποδίζει σημαντικά τη ροή στο βιολογικό υλικό καλύτερα δύχτι.Συν οτι εγώ πέτυχα σε καλτσόν που έβγαζε χρώμα!Το ενυδρείο είχε μια απίστευτη κιτρινίλα(το καλσόν ήταν μπεζ) και πάλι καλά που είχα και άνθρακα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Τι φίλτρο; | _antonis_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 21-11-07 14:11 |
Φίλτρο | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:06 |
Φίλτρο | kostvl18 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-10-07 22:26 |
Επαρκεί ο φωτισμός που έχω? | amorealex | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 10-03-06 18:22 |