|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έστειλε στο AGA.
![]() Ας παρουσιαστεί ο ικανότατος χομπιστας να μας μιλήσει για το δημιούργημα του για να μην τον συγχαίρουμε έμμεσα κιόλας.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ*είμαι!
![]() *θα θελα να ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χα χα πολύ αστείο. Εχεις χιούμορ μικρέ....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι οντως πανεμορφο!
![]() Τι να σας κανω που εγω ακομα δεν εχω ξεκινησει καν στησιμο...προσπαθησα να προλαβω αλλα δεν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαξε τους κανονισμους
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι θεμα κανονισμου Σπυρο, αλλα ολοκληρη κατηγορια με μονο 2 γυαλες προς ψηφοφορια, ε...ειναι ξεφτιλα !
Δεν θα χρειαστει ομως...ηδη συντομα θα εχουμε αλλες 3 συμμετοχες απ οτι πληροφορηθηκα.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε παγκοσμιο διαγωνισμο και ειχαν 5 συμμετοχες, θα πειραζει στην Ελλαδα να ηταν και λιγοτερες?
Αν δεν μπορουν να στηριξουν κατηγορια διαγωνισμου, ας παρουν τουλαχιστον μερος στο γενικο διαγωνισμο για το βραβειο κοινου ή του new aquascaper. ΥΓ αν και δεν ειμαι υπερ των διαγωνισμων, βλεπω οτι ενας τετοιος εβγαλε στην επιφανεια ενα τετοιο paludarium, γιαυτο και μονο προτεινα οτι προτεινα. ![]() ΥΓ2 Αυτο το Paludarium τι θεση θα επαιρνε στον AGA ![]() edit τωρα ειδα στο πρωτο ποστ τι απαντας για τη θεση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και ειδικα τον Αλεξ
![]() Ειμαι πολυ χαρουμενος που σας αρεσει, αν και δεν εχει ολοκληρωθει γιατι ακομη δεν εχω βρει τα φυτα που θελω για να κανω μερικες αλλαγες. Δεν απαντησα νωριτερα γιατι ειχα προβλημα με το login απ το σπιτι Και παλι ευχαριστω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συμφωνω και επαυξάνω..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|