ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ !!
Ανοιγοντας τα email μου σημερα για να τσεκαρω τις συμμετοχες του διαγωνισμου, μου επεσε το σαγονι στο πατωμα..:shock::smt103
Εχουμε αναμεσα στις συμμετοχες στην κατηγορια Paludarium-vivarium, ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ! To Παλουνταριουμ του κυριου αυτου, θα μπορουσε ανετα να επαιρνε την 1η θεση στον φετεινο AGA. To κακο ομως ειναι οτι αν δεν συμπληρωθουν τουλαχιστον 5 συμμετοχες η κατηγορια θα ακυρωθει και ειναι μεγαλο κριμα και αδικο ! Παρακαλω θερμα λοιπον τα παιδια που εχουν ενα εστω και μια μικρη γυαλα με emersed, viv , ή paludarium, να στειλουν συμμετοχη για να μεινει η ενδιαφερουσα αυτη κατηγορια. Στειλτε ακομα και την πιο χαλια φωτογραφια ρε παιδια ειναι κριμα να μην τιμησουμε τετοια φοβερη δουλεια. Τιμη μας κανει που συμμετεχει εδω, εφοσον ειναι παγκοσμιου κλασης το παλουνταριουμ αυτο. http://www.aquatek.gr/rimages/albums...tition-402.jpg |
κουκλακι ειναι το εχει παιδι απο το Gab και δεν το εχω ξαναδει....
|
Παράθεση:
|
Το εχει ο ατιμος.....
Ατιμε !!! (ξερεις εσυ....):D:D Ο "παλιος" ειναι αλλιως........!!! αν και ο συγκεκριμενος ειναι πλεον στην κατηγορια των "αρχαιων".....:grin::grin: |
Γιατί δεν έχει ισορροπία; Εμένα μου θυμίζει ακροποταμιά!!! Νομίζω είναι κουκλί! Κι εγώ κατεβάζω το νερό στο ενυδρείο και 20 πόντους αν χρειαστεί! Κρίμα να μην υπάρχουν συμμετοχές!
|
:shock: Πω πω τι εχει κανει το παλικαρι....!
Παράθεση:
|
Δεν υπαρχουν λογια ! και τα φυτα λαμπουν +-2
|
:smt118:smt118:smt118:smt118 τελειο!!!!!!!
|
Άντε να δούμε και ανθισμένες ανούμπιες :p κύριε Γιώργο:D
|
μπραβο πραγματικα ειναι απιστευτο, ποιος το εχει αυτο το ονειρο?
|
:smt041:smt041 Ειναι μελος στο cab? Kαλο θα ηταν να ειχαμε και την βοηθεια του....μπραβο του παντως.
|
πολυ ωραιο!:p
εχει κανει εξαιρετικη δουλεια! |
Μπράβο σου (ξέρεις εσύ...;) ). Ηξερα ότι είχες αλλά δεν είχα φανταστεί το πόσο ωραίο θα ήταν.
Στείλε μου ένα πμ για να στήσουμε 2 μικρούλια. Θέλω τη βοήθεια σου :) |
Σήμερα θα φωτογραφήσω και εγώ το δικό μου vivarium.;) έστω και λίγες μέρες πριν την λήξη... :rolleyes: και ας μην έχω πολύ χρόνο λόγο δουλειάς. Παιδιά περιμένουμε συμμετοχές από τα viv. και τα palud. σας... είναι κρίμα να ακυρωθεί η κατηγορία…ας στηρίξουμε τον διαγωνισμό και την προσπάθεια των συνχομπιστών μας που ήδη συμμετέχουν…και εχουν κάνει κάποιες προσπάθειες...
Ευχαριστώ Αντώνης |
Παράθεση:
+1000 |
http://img94.imageshack.us/img94/739...scomemotic.jpgείναι έργο τέχνης http://img94.imageshack.us/img94/739...scomemotic.jpg
Ενα μεγάλο μπράβο στον κάτοχο του |
Τρομερο!!!μπραβο!:D
|
Υπεροχο:smt041,πρεπει σιγουρα να παρει την δευτερη θεση :D:D:D
|
Πανεμορφο!!! Μπραβο σε αυτον που το εχει!!!:smt041
|
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έστειλε στο AGA. :confused: Εκτός κι άν....δεν τους καταδέχτηκε!! Με τέτοια μ......α που έβγαλαν 1ο δεν είναι όμως να απορείς!
Ας παρουσιαστεί ο ικανότατος χομπιστας να μας μιλήσει για το δημιούργημα του για να μην τον συγχαίρουμε έμμεσα κιόλας..:p |
Εγώ*είμαι!:smt041
*θα θελα να:D |
Χα χα πολύ αστείο. Εχεις χιούμορ μικρέ....:D
|
Ειναι οντως πανεμορφο!:p
Τι να σας κανω που εγω ακομα δεν εχω ξεκινησει καν στησιμο...προσπαθησα να προλαβω αλλα δεν...:( |
Αλλαξε τους κανονισμους :D
|
Δεν ειναι θεμα κανονισμου Σπυρο, αλλα ολοκληρη κατηγορια με μονο 2 γυαλες προς ψηφοφορια, ε...ειναι ξεφτιλα !
Δεν θα χρειαστει ομως...ηδη συντομα θα εχουμε αλλες 3 συμμετοχες απ οτι πληροφορηθηκα..:p και η κατηγορια θα παραμεινει ζωντανη ! :smt041 |
Σε παγκοσμιο διαγωνισμο και ειχαν 5 συμμετοχες, θα πειραζει στην Ελλαδα να ηταν και λιγοτερες?
Αν δεν μπορουν να στηριξουν κατηγορια διαγωνισμου, ας παρουν τουλαχιστον μερος στο γενικο διαγωνισμο για το βραβειο κοινου ή του new aquascaper. ΥΓ αν και δεν ειμαι υπερ των διαγωνισμων, βλεπω οτι ενας τετοιος εβγαλε στην επιφανεια ενα τετοιο paludarium, γιαυτο και μονο προτεινα οτι προτεινα. :cool: ΥΓ2 Αυτο το Paludarium τι θεση θα επαιρνε στον AGA:D edit τωρα ειδα στο πρωτο ποστ τι απαντας για τη θεση:cool: |
Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και ειδικα τον Αλεξ +-3
Ειμαι πολυ χαρουμενος που σας αρεσει, αν και δεν εχει ολοκληρωθει γιατι ακομη δεν εχω βρει τα φυτα που θελω για να κανω μερικες αλλαγες. Δεν απαντησα νωριτερα γιατι ειχα προβλημα με το login απ το σπιτι Και παλι ευχαριστω :) |
Μπραβο σου για το αποτελεσμα κανε μια παρουσιαση να σου κανουμε μερικες ερωτησεις.
|
Παράθεση:
πω πω φλας πρωι πρωι (για μενα νωρις ειναι :D) μπραβο και απο μενα για την προσπαθεια σου. ελπιζω να μας ενημερωνεις στο μελλον και για την πορεια του ;) |
Μπραβο σου:smt041
ειναι ολα τοσο ωραια και αρμονικα φτιαγενα που θυμιζουν φυσικο τοπιο:p |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board