|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Το διαβαζω καιρο τωρα και πιστευω οτι ειναι μια πληροφορια που καποιος ημιμαθης ανιδεος πεταξε σε καποιο διεθνες φορουμ, το πηρε ενας αλλος αρχαριος το παρουσιασε σαν δικη του εμπειρια κλπ κλπ Οχι τιποτα αλλο αλλα ειχα αρχισει να αναρωτιεμαι μηπως ημουν εγω ο τυχερος που ενω κλαδευω και διαχωριζω ολοκληρες ανουμπιες μεσα στα ενυδρεια μου δεν ειχα ποτε προβλημα με τις γαριδες μου. Μαλιστα σημερα κλαδεψα μια τεραστια A.barteri gigantaea μεσα στο ενυδρειο με τις CRS και την διαχωρισα σε 2 νεα φυτα. Οχι τιποτα αλλο αλλα απο ενα ψεμα θα αφησει ο κοσμος εξω απο τα γαριδαδικα τις ανουμπιες που ειναι απο τα πιο ανθεκτικα και ομορφα φυτα. Γιωργη, τις γαριδες σου τις εχασες κατα 99% απο αμμωνια που δημιουργησε η αναταραξη στο βυθο. |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.crustaforum.com/board/sho...35-Oxalic-Acid
Δεν έχω κλαδέψει ποτέ την ανούμπια στο γαριδάδικό μου, δεν χρειάστηκε, αλλά επειδή είναι μικρό το ενυδρείο και για κάθε ενδεχόμενο θα το έκανα έξω από το ενυδρείο. Ή πριν την αλλαγή νερού. Μπορεί να είναι και μύθος ....
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον μυθος ειναι Λεωνιδα. Το λεει και στο ιδιο το κειμενο οτι δεν εχει αποδειχθει. Επισης αναφερει οτι πολυ υψηλες συγκεντρωσεις του οξαλικου οξεος υπαρχουν και στο σπανακι που συχνα με αυτο ταιζουν καποιοι τα ψαρια τους ή τις γαριδες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://zipcodezoo.com/Plants/A/Anubias_angustifolia/
|
|||
|
|||
![]()
Παντως μεχρι να επιβεβαιωθει η φημη , εγω θα στηριχτω στην δικη μου εμπειρια και θα βαζω ανουμπιες και κρυπτοκορινες στα γαριδοενυδρεια μου οπως κανω χρονια τωρα
![]() Το εκανα και θεμα εδω και απο οτι φαινεται κι αλλοι συμφωνουν μαζι μου οτι μαλλον ειναι τελικα μυθος η θεωρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ έχω ανούμπιες και κρυπτοκορίνες στο μικρό γαριδοενυδρείο μου.
Σε μεγάλα ενυδρεία δεν υπάρχει θέμα, αλλά επειδή συνήθως τα ενυδρεία με γαρίδες είναι μικρά, ας το έχουμε υπ'όψιν μας.
|
||||
|
||||
![]()
Σε 200αρι εχω κοψει ανουμπια μεσα στο νερο και δεν ειχα προβλημα.
Εχω ανουμπιες σε ενα 20αρι με γαριδες, αλλα δεν ετυχε να κλαδεψω μεσα στο νερο μεχρι τωρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συνεχιζουν να μην κατεβαινουν στον βυθο ..Υπαρχει περιπτωση να ''ανακατευθηκε'' το στρωσιμο? απο τις 12 εχω γυρο στις 5 ...πιστευω οτι εχουν στρεσαριστει ...ειχα γεμισει τριχοειδη αλγη και επρπεπε με καποιο τροπο να φυγει ..τις ταιζω στην επιφανεια βαζω τροφουλα αναμεσα στα φυλα απο τα pistia
|
||||
|
||||
![]()
Προχτες αλλαξα υποστρωμα χωρις να βγαλω τις γαριδες απο μεσα.....περιττο να πω οτι μεσα στο ενυδρειο εγινε Ο χαμος απο θολουρα και μπιχλα....2 μικρες αλλαγες νερου και ουτε 1 δεν ψοφισε/στρεσαριστηκε,αμμωνια 2 μερες που προσεχω δεν εχει ανεβει και αλωνιζουν αμεριμνες στο νεο υποστρωμα...
(ενυδρειο 1 μηνα ομως) βρε μπας και εχει πεσει μεσα τιποτα στο νερο?υπαρχει κατι που παρεδωσε το πνευμα και εχει μεινει καπου που δεν το βλεπεις?πολυ παραξενο.... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΙΝΑΚΑΣ συμβατοτητας/υβριδοποιησης Γαριδων γλυκου νερου. | Raven | Γαρίδες | 1 | 04-06-13 11:53 |
Nεα ειδη γαριδων ! | Raven | Γαρίδες | 2 | 26-06-10 10:38 |
Αγορα γαριδων | Dimitrisss123 | Γαρίδες | 5 | 01-04-10 02:54 |