|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως κλάδεψες την ανούμπια;
|
||||
|
||||
![]() τις βρηκα ψωφιες πριν βαλω τα φυτα αφαιρεθηκαν τα κατεστραμενα φυλα
|
||||
|
||||
![]()
γιατι το λες αυτο?τι γινεται αν την κλαδεψουμε σε ενυδρειο με γαριδες?
|
|
||||
|
||||
![]()
H ανούμπιες όταν κλαδεύονται βγάζουν δηλητιριώδης ουσίες. Καλύτερα κλάδεμα έγω από το ενυδρείο, βάλσιμο σε δοχείο με νερό για λίγες ώρες και μετά ξεπλυμα και μέσα στο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χμμμ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για τους θανατους δεν ξερω αλλα μηπως ανακατευτηκε ΠΟΛΥ ο βυθος και σηκωσε ΠΟΛΥ μουργα εκεινη την ωρα?Απο αυτο και μονο απο οσο ξερω μπορει να ανεβασεις μεχρι και αμμωνια...Παντος για να μη πλησιαζουν περιμενε λιγο....μπορει να ειναι και απο την τρομαρα τους με τοσες αλλαγες νερου και χερια μεσα.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Το διαβαζω καιρο τωρα και πιστευω οτι ειναι μια πληροφορια που καποιος ημιμαθης ανιδεος πεταξε σε καποιο διεθνες φορουμ, το πηρε ενας αλλος αρχαριος το παρουσιασε σαν δικη του εμπειρια κλπ κλπ Οχι τιποτα αλλο αλλα ειχα αρχισει να αναρωτιεμαι μηπως ημουν εγω ο τυχερος που ενω κλαδευω και διαχωριζω ολοκληρες ανουμπιες μεσα στα ενυδρεια μου δεν ειχα ποτε προβλημα με τις γαριδες μου. Μαλιστα σημερα κλαδεψα μια τεραστια A.barteri gigantaea μεσα στο ενυδρειο με τις CRS και την διαχωρισα σε 2 νεα φυτα. Οχι τιποτα αλλο αλλα απο ενα ψεμα θα αφησει ο κοσμος εξω απο τα γαριδαδικα τις ανουμπιες που ειναι απο τα πιο ανθεκτικα και ομορφα φυτα. Γιωργη, τις γαριδες σου τις εχασες κατα 99% απο αμμωνια που δημιουργησε η αναταραξη στο βυθο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΙΝΑΚΑΣ συμβατοτητας/υβριδοποιησης Γαριδων γλυκου νερου. | Raven | Γαρίδες | 1 | 04-06-13 11:53 |
Nεα ειδη γαριδων ! | Raven | Γαρίδες | 2 | 26-06-10 10:38 |
Αγορα γαριδων | Dimitrisss123 | Γαρίδες | 5 | 01-04-10 02:54 |