|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Bιολογικο υλικο για το φιλτρο... |
|
|||
|
|||
![]()
να ρωτησω και κατι τελευταιο τωρα που εχω χρονο!!
το εξωτερικο φιλτρο πως καθαριζεται? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To βιντεο ειναι απο χρηστη εδω που εχει το φιλτρο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα! και τα πεταω και βαζω αλλα μια φορα το μηνα η τα πλενω με νερο του ενυδρειου απλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται ότι δεν πετάς! Πάνω σε αυτά παλεύεις να αναπτυχθεί η βιολογία σου και θα την πετάς;!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μονο αν δεις οτι ξαφνικα εχεις χαμηλη ροη που σημαινει οτι βουλωσε η κατι αλλο το ανοιγεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οπως και στα εσωτερικα δλδ ε! τελεια. ευχαριστω παιδες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Χτύπα το, σ' αυτήν την τιμή είναι τεφαρίκι πράμα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εεεπππ τι βλεπω
εχω τα δικαιοματα του βιντεο δεν μπορεις να το αναπαραγει :P |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην λες τπτ γιατι αμα παρουν καμια 20ρια ατομα και τους χαλασουν τα φιλτρα θα ερθουν και
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κατευθασε σημερα το πρωι το φιλτρο μου απο το petcumulus που το ειχα παραγγειλει!! (εντος 2 εργασημων). Λοιπον, ωραιο μ φαινεται, τα πλαστικα φαινονται αρκετα στηβαρα κ γερα, κ ασφαλιζει αεροστεγως απολυτα οπως φαινεται κ στο βιντεο. δεν το εβαλα ακομα να δουλεψει. για παρασκευη το βλεπω! εχει 4 θηκες για μακαρονια, ανθρακα, (κατι σαν πολυεστερα(που περιεχεται και στις 4 θηκες) και για "bio ball" ετσι λεει το χαρτακι...! ξερει κανεις πως βαζουμε τα υλικα? (σειρα κ ποσοτητες!)
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου σου προτεινω το κινεζο
![]() και εγω ειχα επιφυλαξη στην αρχη για τη χωρα προελευσης αλλα τελικα ειμαι ευχαριστημενος. αποδοση-δυναμη-αθορυβο-τιμη ειναι σουπερ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | παναθας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 10:47 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο durso | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-11-07 11:13 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |