|
|
|||
|
|||
![]()
Το Sun Sun όμως έχει 1 λίτρο παραπάνω χωρητικότητα κάδου. Επίσης το Eheim 2036 έχει περίεργη, κατά τη γνώμη μου, διαρρύθμιση στα καλαθάκια του που στο τέλος καταλήγεις να αγοράσεις το αυθεντικό (πανάκριβο) σετ σφουγγαριών της Eheim.
Επίσης το Sun Sun έχει στάνταρ στην αρχική συσκευασία Surface Skimmer, σφουγγαράκια, Spray Bar και 2πλά βανάκια. Το Eheim πιστεύω δεν έχει Skimmer, για τα άλλα 3 θα μας πουν οι κάτοχοι. Όσον αφορά την εγγύηση, στην ίδια τιμή αγοράζεις 2 Sun Sun, είσαι εξασφαλισμένος για πάααρα πολλά χρόνια και περισσεύουν να πάρεις κι ένα εσωτερικό! Η εγγύηση είναι πάντα καλή, αλλά το πρόβλημα είναι όταν θα τύχει να σου χαλάσει κάτι στο φίλτρο σε ενδιαφέρει τι θα κάνεις εκείνη τη στιγμή, κι όχι αν θα σου επιβεβαιώσουν τη βλάβη και θα σου το επιδιορθώσουν. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά τη γνώμη μου και από από κυκλοφορία και από αποικιστικό χώρο είναι μια χαρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το eheim eco pro εχει μπαστουνια, βανακια spray bar και skimer δεν εχει , αυτο δεν με ενδιεφερε μιας και εχω φυτεμενο ,προσωπικα ο λογος που το πηρα ειναι η καταναλωση και η αξιοπιστια της εταιριας αυτης , εχει 96 ευρω αλλα σίγουρα θα σου κρατήσει κιολας ....μια φορα τα πέρνεις .
|
|
|||
|
|||
![]()
...μπαστουνια,βανακια,αξιοπιστια καλαθακια, βιολογικα υλικα(απο τα καλυτερα),ευχρηστια(ισως το πιο ευκολο φιλτρο του εμποριου) εχει....θα συμφωνησω αν παρεις τον Κινεζο θα εχεις να ρισκαρεις για ολα τα παραπανω αλλα θα εχεις κι αλλα τοσα φραγκα στην τσεπη σου.
Εσυ τι θελεις να κανεις ειναι το ερωτημα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω παιδια προτεινω οχι κινεζο! εχω την εντυπωση οτι τα μοτερ τους ειναι πιο θορυβοδη! εχω εδω και ενα χρονο το 2180 που ειναι και θερμοφιλτρο της eheim και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως καταλαβαίνεις θα πούμε όλοι τις απόψεις μας υπερθεματίζοντας είτε για το ένα είτε για το άλλο, προτείνω να κάνεις μια αναζήτηση για να δεις και άλλες απόψεις για το καθένα ανά τον χρόνο. Και η απόφαση είναι πάντα δική σου.
Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | παναθας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 22-02-09 10:47 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο durso | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-11-07 11:13 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |