|
|
||||
|
||||
![]()
ας μείνουμε στην προσωπική εμπειρία του καθενός και όχι τι του είπε η κύρια νίτσα η γειτονησα. εμένα πάντα μου δούλευαν πάντα χρησιμοποιώ στις αλλαγές νερού.αναφέρομαι σε θαλασσινά ενυδρεία
Υγ. καλό είναι να ξέρουμε τι λέμε κιόλας ε?γιατί διαβάζω για ζωντανούς οργανισμούς που δε ζουν χωρίς φαγητό και αλλά τέτοια κουφά τα οποία εκφράζονται με τετοια βεβαιότητα...εκτός και αν κάποιος έχει σπουδάσει το θέμα και δε μας λέει τις σπουδές του. άλλο τι νομίζουμε και άλλο τι ισχύει. |
|
||||
|
||||
![]()
Nα σαι καλα !!! Νομιζα οτι ημουν ο μονος !!!
|
||||
|
||||
![]()
σε θαλασσινα το εχω ξανα ακουσει οτι δουλευουν τι να πω..
Οσο για την Νιτσα αμα περιμεναμε να τα μαθουμε ολα με την δικια μας εμπειρια τοτε ακομα ουτε τον τροχο δεν θα ειχαμε βρει αμα κανεις μια αναζητηση εδω μεσα θα δεις πολλες αναφορες οτι δεν καναν τπτ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να κανω και δημοσκοπηση εδω !!! Να εχουμε ενα ποσοστο !!!!
Εγω καιγομαι γιατι προτεινετε απο πολλους και πριν δω το ποστ του φιλου ειδα το ιδιο αλλα αντιθετα σε αλλο φορουμ .... και λεω τι γινεται εδω !
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου το λέει ποιος?έχοντας παρατηρήσει τι? σε ποσά ενυδρεία? και με ποιο τρόπο.ποια εταιρία klp?εγώ αυτό το λέω παραφιλολογία. άστοχο τελείως το παράδειγμα του τροχού
|
|
||||
|
||||
![]()
με αυτην την λόγικη τα φορουμ ειναι αχρηστα....
ο καθενας εχει κριση διαβαζει 10 πραγματα και βλεπει τι πιστευει και τι οχι δεν εχω λογο να σε πεισω για κατι |
|
||||
|
||||
![]()
Μη το μηδενιζεις ! Συζητηση κανουμε για να δουμε και σε τι ποσοστο ισχυει αυτο ! Δεν αμφιβαλω , απλα αναρωτιεμαι !!!
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειάζεται να πήσεις κανέναν για τίποτα. απλά μείνε στη δική σου εμπειρία αναφέροντας τη διακασία που ακολούθησες και τις παραμέτρους του ενυδρείου σου.έτσι έχει αξία το θέμα για τους επόμενους και με τη λογική τουλάχιστον τη δική μου, esti είσαι αξιόπιστος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@Αquablue
Ναι δεν λεω οτι τα γραφομενα τον εταιριων ή οι πετσοπαδες ειναι αυθεντιες και τελος ! Αλλα απο το να υπαρχει πιο σωστος τροπος που εχουν βρει οι χομπιστες μεχρι το "ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΟΣ" υπαρχει ενα χασμα !!! Και εκει πρεπει να κινηθει η συζητηση μας ! Και γω οταν τα εβαλα το προγραμμα απο το πετ σοπ κρατουσε 3 μερες και μετα ψαρια ...
|
||||
|
||||
![]()
ρουσακς βρες τις μετρησεις σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aν βάλεις το "ζουμί", πολύ λίγα ψάρια στην αρχή, ταίζεις με φειδώ, κάνεις μετρήσεις καθημερινά και τηρείς τις ρουτίνες με ευλάβεια όλα θα πάνε μια χαρά.
Τα κάθε είδους "ζουμιά" δεν είναι πανάκεια και δεν διορθώνουν τα λάθη μας. Υπομονή θέλει και πολύ διάβασμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το απογευμα θα μπω απο κινητο να της γραψω .... αλλα μην με βαζετε σαν σακο εμενα !!!
Εκει πανω η Αθηναοι να ποσταρουν !!! Εμενα μπορει και να τα λιγμενα ειδικα απο αυτον που τα πηρα !!!
|
||||
|
||||
![]()
Ληγμένα? Πρίν τα αγοράσεις δεν κοίταξες ημερομηνία λήξης?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με βακτηρια? | gkrokidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-02-10 17:16 |
βακτηρια | dimis_george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-01-10 09:50 |
βακτηρια | anestoudis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-12-09 11:50 |
βακτηρια | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 01-01-08 22:25 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |