|
|
||||
|
||||
![]()
ok.εγω ειπα μηπως ειναι και αυτο.προφανος ειναι αυτο που λες.εχε το στην ακρη και αυτο την επομενη φορα εαν καποιος το χρειαστη σαν λυση.
εγω δεν ηξερα οτι το γυριζουμε (την προπελα) η εταιρια μου το ειχε πει. ας ελπισουμε οτι δεν ειναι ακριβη βλαβη η δικη σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Γτρω στα 15 ευρω κοστιζει καινουριο.
|
||||
|
||||
![]()
α.... φτηνη βλαβη.καλα εισαι πιστεβω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτησω αν οταν το ανοιγες και το καθαριζες -ελεγχες ο θορυβος σταματουσε για λιγο η οχι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις... Δηλαδή αν μετα το καθαρισμό έκανε πάλι θόρυβο; Η αν το έβαλα μπροστά στεγνό; Πάντος παιδιά δεν βρίσκω impeller. Πήγα στο μαγαζί στη λενορμαν και δεν είχε. Και ο άνθρωπος εκεί πήρε και κάποια τηλ. αλλά δεν έγινε τίποτα... Οφείλω να πω ότι κράτησε το τηλέφωνο μου και μου είπε ότι αν βρει κάτι θα με πάρει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω φιλε μου πριν κανα μηνα πηρα impeller για το 2213 απο το osmosis στην γειτονια σου.Παρε ενα τηλεφωνο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε το osmosis...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
EHEIM 2213 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 07-04-08 16:38 |
EHEIM 2213 & RIO 180 ή 240 | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-02-06 01:04 |
eheim 2213 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 23-03-05 22:35 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |