|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχει περάσει μία βδομάδα και το φίλτρο μου εξακολουθεί να είναι θαυμάσια αθόρυβο! Εχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα σχετικά με το όλο θέμα.... βασικά το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κόψω τον πλαστικό σωλήνα της εισαγωγής κοντά στο κάδο γιατί είχε ένα τσάκισμα πολύ κοντα στο ρακοράκι... πιστεύω ότι αυτο έκοβε πάρα πολύ τη παροχή νερού... Για να κάνω εξαέρωση έβαλα ένα κουβά δίπλα στο φίλτρο και ανοιξα το βανάκι της εξαγωγής χωρίς να βάλω στη μπρίζα το φίλτρο, όταν μετά από λίγο γέμισε ο κάδος και άρχισε να τρέχει νερό ξεκήνησα και το φίλτρο, έκλεισα το βανάκι με το φίλτρο ΝΑ δουλεύει και μετά το έβγαλα από τη μπρίζα. Αφού ενωσα το διπλό βανάκι και πρώτα έδωσα ρεύμα στο φίλτρο ανοιξα τα βανάκια και περίμενα να ακούσω τα απότελέσματα.... Έκανε θόρυβο! όχι πολύ ίσος να ήμουν και υπερβολικός αλλά έκανε! Και τότε τυχαια κλείνω ελάχιστα το βανακι της εξαγωγής πολύ λιγο και ο θόρυβος εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει κανέναν, αν θέλει κάποιος που έχει θέμα μπορεί να προσπαθήσει και να μας πει τη γνώμη του.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
...ο ηλεκτρικος βομβος μαλλον δεν εξαλειφετε....και για μενα, ειναι αυτος που χαρακτηριζει ενα φιλτρο ως αθορυβο.
Μεχρι στιγμης ολα ακουγονται* εκτος των professional I...(ακομη και τα τετρα για μερικους-μερικους που τα παινευουν.... ![]() *...παντα μιλαω για αυτον τον ηλεκτρικο βομβο που προαναφερθηκε
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως το 2026 pro 2 που εχω καταλαβαινω οτι δουλευει μονο απο την αναταραξη της επιφανειας.Δεν ακουγεται απολυτως τιποτα.
|
||||
|
||||
![]()
Παρομοιως
|
|||
|
|||
![]()
Το δικό μου 2213 δουλεύει τώρα ενάμισι χρόνο και είναι εντελώς αθόρυβο και πάντα μετά το καθάρισμα κάνω αυτό...
![]() Διαβάζω που γράφετε συνέχεια για θορύβους και μου κάνει εντύπωση, φτάνω ακόμη σε σημείο να πιστέψω ότι είναι και ελαττωματικά!!! Τι να πω..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη και εμενα δεν κανει κανα τρομερο θορυβο αλλα σε σχεση με το προ 2 κανει.Οταν κουναω το 2213 το θεμα που εχω ειναι οτι σηκωνεται η μουργα και την στελνει μεσα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά,δε θα μπορέσω να δοκιμάσω το κόλπο με το ελάχιστα κλειστό βανάκι,γιατί σήμερα που πήγα να ακούσω το φίλτρο μου,διαπίστωσα πως πλέον δεν κάνει κανένα θόρυβο.Πρέπει να ακουμπήσω το αυτί μου πάνω για να νοιώσω μια δόνηση.Το φίλτρο δεν το άγγιξε κανείς όσο έλειπα.Οπότε,δεν ξέρω πως εξαλείφθηκε αυτός ο ήχος που άκουγα.Πάντως,αν και εμένα δε με ενδιαφέρει τόσο εκεί που είναι το ενυδρείο,το 2217 έχει τη δυνατότητα να είναι σχετικά αθόρυβο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
EHEIM 2213 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 07-04-08 16:38 |
EHEIM 2213 & RIO 180 ή 240 | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-02-06 01:04 |
eheim 2213 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 23-03-05 22:35 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |