|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν το βλέπω να παίζει το σενάριο αυτό χα,χα,χα. Κάτι δεν λες καλά ή με βρίσκουν πολύ σέξι τα σκυλιά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το καβαλημα σημαινει ειτε βαρεμαρα λογω ελλειψης εκτονωσης ειτε επιδειξη κυριαρχικοτητας
οι σκυλοι δεν εχουν καμια αναγκη να ζευγαρωσουν πως να το κανουμε τωρα ![]() ο εκτροφεας παει να σου φαει λεφτα μαλλον ολα τα πεντιγκρι ιδιο κοστος καταχωρησης εχουν αν οι γονεις ειναι καταχωρημενοι στον ΚΟΕ (κυνολογικο ομιλο Ελλαδος ) τοτε πας και δηλωνεις την γεννα και μετα απο καποιο καιρο θα σου στειλει ο ΚΟΕ τα πεντιγκρι επισης αν εχεις σκυλο αγορασμενο απο εκτροφειο του εξωτερικου πρεπει να πας το πεντιγκρι του στον κοε να γινει export στον κυνολογικο ομιλο της χωρας που ειχε δηλωθει η γεννα και μετα θα το καταχωρησει ο ΚΟΕ στα μητρωα του εκει την πατανε και πολλοι που εχουν σκυλο απο πετ σοπ γιατι πολλες φορες τα χαρτια ειναι πλαστα και ο ομιλος της χωρας που στελνεται το πεντιγκρι δεν βρισκει τον κωδικο της γεννας κλπ |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παντος για να βγαλω τα χαρτια του σκυλου μου πριν 9 χρονια μου ζηταγανε 100 χιλιαδες δρχ η 50 δε θυμαμε
|
||||
|
||||
![]()
ποιος ρε Χαρη ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
_________________________________________________ Δεν του ζήτησα του εκτροφέα να μου βγάλει χαρτιά ο ίδιος. Τον ρώτησα για να δηλώσω εγώ τη γέννα και να βγάλω χαρτιά. Ήξερε ότι δε θα το έκανα μέσω αυτού.
|
||||
|
||||
![]()
εμπεριστατωμενα με επιχειρηματα , γιατι το εχουν αναγκη ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναείπα και νωρίτερα ότι με όσους κτηνιάτρους έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα μας έχουν πει ότι αν ένα θυλικό δε ζευγαρώσει 1-2 φορές στη ζωή του έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να παρουσιάσει ορμονικά προβλήματα. Δεν είμαι κτηνίατρος για να μπορώ να παραπέμψω σε βιβλιογραφία ή για να γνωρίζω περισσότερα πάνω στο γιατί συμβαίνει αυτό.
Περισσότερες πληροφορίες πάνω στο ποιοί ήταν οι κτηνίατροι, τι τίτλους έχουν και λοιπά, μπορώ να σου δώσω μέσω πμ. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι κτηνιατροι απο τις δυο γεννες θα τσιμπησουν λεφτακια και μετα θα σου πουν οτι πρεπει να στειρωθει για να μην παθει πυομητρα , χωρια το καραγκιοζιλικι με τα εμβολια που μονο στην Ελλαδα γινεται σε τοση εκταση
στην πραγματικοτητα τα θυληκα ζωα καταπονουνται παρα πολυ κατα την κυοφορια και την γεννα και θελουν ειδικη διατροφη βιταμινες θρμανση και διαφορα αλλα σου τα ειπε αυτα κανενας κτηνιατρος ; οι περισσοτεροι κτηνιατροι ειναι απλα οτι ειναι οι περισσοτεροι πετσοπαδες στο χομπυ μας |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα οι γονεις ηταν ενος θειου μου γιατρου τρελαμενο με τη ρατσα τα σκυλια τα ειχε παρει απο γερμανια πανακριβα 1 εκατομηριο τοτε αν θυμαμε καλα μπορει και παραπανω απο τον βαν ροχας αλλα ουτε εκεινος δηλοσε τη γεννα απλα τα μοσχοπουλισε τα κουταβια
εγω ρωτησα το θειο μου δε πειρα καπου τηλ δεν ηξερα και πολλα τοτε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα γραφω μεχρι να λολανω και ολους σας ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εδω ή εννοεις την γεννα του θειου σου ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |