|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε λεμε τα ιδια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Δυστυχως τα αμφιβολης προελευσης σκυλια που αγοραζουν καποιοι σε συνδυασμο με το "δε βαριεσαι" σκυλος ειναι θα μαθει... εχουν οδηγησει σε περιπτωσεις ενηλικων μεγαλοσωμων σκυλων που η στειρωση ειναι απαραιτητη για να σωσεις το ζωο απο την ευθανασια. Δεν ειναι κατι που μου αρεσει αλλα ειναι η αληθεια ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amalia : 28-09-10 στις 14:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι λυση η στειρωση ξανα λεω
πηρα σκυλο 3 χρονων που ηταν δεμενος σε μια ελια μονημα και οποτε εσπαγε την αλησιδα ετρωγε προβατα απο ενστικτο το σκυλι ηταν αδερφος του δικου μου και πολυ ποιο μεγαλοσομο το σκυλι αυτο εγινε ανθρωπος μετα απο 2 μηνες που τον κρατησα ζοριστηκα να τον εκπεδευσω παρα πολυ αυτος ο σκυλος ηθελε μονιμα να με φαει τον εκανα ανθρωπο δε του περασε δεν το παιζω εκπεδευτης αλλα τα καταφερνω ασε που δε συμφονω με της μεθοδους που μερικοι εκπεδευουν σκυλια κολαρα ηλεκτροσοκ κλπ τωρα τον εχει ενας φιλος μου στο καρλοβασι μεσα σε διαμερισμα και με παιδια μαζι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |