|
|
||||
|
||||
![]()
ναι delta δεν το λέω για κακό... απλά δεν περίμενα τόσα πράγματα....
απλά λίγο αγχώνομαι για το ότι μπορεί και να σας τα πρήζω με γελοίες ερωτήσεις. Σας ευχαριστώ όλους άλλη μια φορά για την γνώση που μου δίνετε απλόχερα. Δεν ξέρω εάν υπάρχει πρόβλημα με τους όρους του forum, αλλά μήπως έχετε κανα μαγαζί να μου προτείνετε να πάω να ρίξω καμιά ματιά ? Θα αγοράζατε ενυδρείο από eshop του εξωτερικού ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καθαρο νερο και σωστος χωρος για τα ζωντανα ειναι τα δυο βασικα. Ολα τα αλλα ειναι κουβεντα για το πως τα πετυχαινουμε. Η μερικη αλλαγη νερου ειναι ενας απο τους φυσικους τροπους για καθαρο νερο. Καλυτερα να "αγχωθεις" λιγο απο τωρα για το πως θα τα πετυχεις ευκολα, παρα να τρεχεις να τα διορθωσεις μετα. Ενυδρειο δεν θα αγοραζα απο το εξωτερικο ΥΓ εχεις αποκλεισει τη δυνατοτητα να λαμβανεις ΠΜ
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω τώρα ότι μπορώ να λαμβάνω pm
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι. Ελευθερωσες το email σου μονο.
|
||||
|
||||
![]()
Μα έχω τσεκαρισμένο αυτό: Ενεργοποίηση προσωπικών μηνυμάτων
ξέρω από phpbb από vb λίγα πράγματα... ------------------------- τώρα που σε έβαλα στα contact ? update οκ το έφτιαξα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη assoscoupa : 28-09-10 στις 00:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
αρχαριος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αποριες αρχάριου. | liakosmrm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 31-01-10 23:46 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |