|
|
||||
|
||||
![]()
αυτος ο τυπος στο malevsreef τα κολαει κανονικα δεν γινεται ετσι;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
τα τελευταία χρόνια τα ακρυλικά ενυδρεία(από θέμα ποιότητας) έχουν ανέβει πάρα πολύ. Ειδικά στο εξωτερικό(ΗΠΑ) πολλές εταιρίες σε μεγάλες διαστάσεις δίνουν πλέον μόνο ακρυλικά.
Κατα τη γνώμη μου είναι το μέλλον...
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα λες για το μέλλον και την αμερική, αλλά για το παρόν και την Ελλάδα θα προτιμούσα γυάλινο.
![]() Φίλε Blokatos, αυτά τα κιτ επιδιόρθωσης ακρυλικού, έχεις υπόψην σου αν αντέχουν στο νερό και αν είναι τοξικά για τα ψάρια; Θα αντέχουν στη χρήση μαγνήτη για τον καθαρισμό του "τζαμιού" από τι άλγες;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειδικά για ενυδρεία, μόλις 2,5 λίρες...
|
||||
|
||||
![]()
Γράφει : "perfect solution for removing scratches and haziness from the plastic surfaces of all aquariums including acrylic"
Λες να κάνει και για γυάλινο ενυδρείο;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
και ένα ακόμα....
http://www.cichlid-forum.com/article...c_vs_glass.php Ότι μπορεί να έχει διαρροή το γυάλινο σε βάθος χρόνου είναι σχετικό... Ακόμα δουλεύει παλιό μου ενυδρείο (+10 ετίας) σε φίλο, χωρίς να χάνει σταγόνα....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση εσωτερικό φίλτρο πλάτης από ακρυλικό. | Dream Waters | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 25-11-15 11:16 |
"Γυάλινο κουτί" | VipeR | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 13-06-10 10:13 |
Πλαστικό ή γυάλινο? | panagiotis265 | Bettas | 20 | 31-03-08 17:55 |
Γυάλινο ψάρι? | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 08-01-08 21:49 |