|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα , είχα από ένα φίλο κάποια γυαλιά που προορίζονταν να γίνουν διάφανο κουτί για υπολογιστή,
εφόσον δεν έγιναν ποτέ τα κόλλησα με ενυδριακή σιλικόνη και έχω στη κατοχή μου ένα "γυάλινο κουτί" αλλά δεν έχω βρει ακόμη για ποια χρήση μπορεί να είναι χρήσιμο το συγκεκριμένο κουτί με διαστάσεις 74 χ 24 χ 46 ύψος Κάθε πρόταση δεκτή . |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα χιλιοστά πάχος έχει το γυαλί???
|
||||
|
||||
![]()
Το πάχος είναι 10 χιλιοστά δηλ 1cm
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ στενο...
ριχτο "πλακα" και καντο θερμοκηπιο για emersed φυτα η βιβαριουμ ουτε ψαρια ουτε φιλτρα ουτε τπτ.. |
|
||||
|
||||
![]()
Α ενταξυ μια χαρά
![]() Αν ναι θα μπορούσες ίσως να κανείς κάτι σε ταγκανίκα-παλουντάριουμ σαν αυτό του frits ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά δεν κάνει για τίποτα ???
Ουτε για γαριδούλες ??? |
|
||||
|
||||
![]()
82 λιτρα κατασκευαστικα πως δεν κανει...και για γαριδες..και για μονομαχο...και για μικρα ψαρια μιας και σε περιοριζει το πολυ μικρο πλατος..(π.χ. εντλερς)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα: "Ενδιάμεση" παρουσίαση, για σχολιασμό & προτάσεις | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 16-10-08 17:33 |
Elephant nose fish me "cloudy eyes" (thola matia m | AlGOUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-05 06:21 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |