|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Την θεση ΄μου την εχω ξεκαθαρισει και εχω πει οτι ο καθενας εχει δικαιωμα να διαλεξει ενσυνειδητα οποιο ειδος ή μη-ειδος θελει για το ενυδρειο του, φτανει να μην το απελευθερωσει στην φυση ή να το διαδωσει σε αλλους χομπιστες.
Κατω απο αυτο το πρισμα Τολη, οχι δεν ησουν αδικος σε καμια περιπτωση απο την στιγμη που κι εσυ εισαι σαφης ως προς τις θεσεις και αποψεις σου. Ομως δεν μου αρεσε καθολου η αντιμετωπιση που ειχε απο τα αλλα μελη και ενοιωσα πραγματι πολυ ασχημα με πραγματα και χαρακτηρισμους που ειπωθηκαν εναντιον του και μαλιστα απο την στιγμη που ο ανθρωπος αυτος εδειξε ανωτεροτητα και καλλιεργεια και ανεχτηκε καθε φραστικο χτυπημα απο τους "ιεροεξεταστες". |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πολύ λιγότερα από "ατομα με με πειρα 1=2 χρονων σε ...μονομαχους και γκαπι". Παράθεση:
παρουσιάσει και να καυχηθεί για τις επιτυχίες του στον τομέα αυτό και είμαστε "ιεροεξεταστες" εμείς που εκφράσαμε την διαφωνία μας? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνω απολυτα με τον bokosta Βρε raven αν παω στην κερκιδα του ΠΑΟ με το κασκολ του Ολυμπιακου ξερω τι θα ακουσω ![]() Αυτος ο ανωτερος τυπος δεν ηξερε που ερχοταν? ![]() Δεν ειδε το μπανερακι πανω? Μηπως ηθελε να προκαλεσει? Οπως και να χει πραγματι είναι κατακριτεες τυχον υπερβολες αλλα δεν νομιζω να ειχε και τοσο αγνες προθεσεις ο κυριος..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαρια απο επιλεκτικες αναπαραγωγες | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 08-06-11 15:29 |
Υβριδια στα σαλιγκαρια??? | goazila | Σαλιγκάρια | 12 | 05-09-09 02:51 |
αναπαραγωγες | sifnos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-09 18:03 |
υβριδια συντομα κοντα μας.... | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 12 | 12-11-08 16:42 |
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΕΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:27 |