Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Γλυκό νερό - Γενικά

Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-06-10, 01:27
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Πανο σε αυτη την περιπτωση εγω τουλαχιστον θα ειμαι πολυ ελαστικος. Προκειται για σοβαρη προσπαθεια, επιτευξης ενος πανεμορφου χρωματικα ατομου.
Αν ο σκοπος δεν ειναι εμπορικος και το παιδι θελει να πετυχει εναν στοχο, και εφοσον δεν προτιθεται να διαδωσει τα υβριδια,και το κανει για την παρτη του, δεν εχω λογο να τον κραξω. Κι εγω εχω προσπαθησει την αναπαραγωγη αναμεσα σε καρδερινα και καναρινι για να αποκτησω ενα ατομο με καλυτερο κελαηδημα. Δεν εκανα και εγκλημα !!
Παλιά 18-06-10, 01:28
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομιζω οτι καταλαβα την προσπαθεια του φιλου μας. Προσπαθει να επιτυχει ενα kamfa flowerhorn και ισως τελικα ενα King kamfa υψηλης ποιοτητας.
μπρρρρ...γουγλαρισα το ονομα και κοιτα τι μου εβγαλε...
http://www.flowerhorncraze.com/uploa...1231048629.jpg
http://www.flowerhorncraze.com/uploa...1220938396.jpg

και τωρα παμε στο ζουμι της υποθεσης...
Παράθεση:
Πανο σε αυτη την περιπτωση εγω τουλαχιστον θα ειμαι πολυ ελαστικος. Προκειται για σοβαρη προσπαθεια, επιτευξης ενος πανεμορφου χρωματικα ατομου.προσωπικο σου γουστο αλεξανδρε....εγω στις φωτο παρπανω αηδιασα...
Αν ο σκοπος δεν ειναι εμπορικος και το παιδι θελει να πετυχει εναν στοχο, και εφοσον δεν προτιθεται να διαδωσει τα υβριδια αυτο ειναι σιγουρο?? τι θα τα κανει τα αλλα ψαρια που δε θα τον "εκφραζουν" ??? ευθανασια???,και το κανει για την παρτη του, δεν εχω λογο να τον κραξω. Κι εγω εχω προσπαθησει την αναπαραγωγη αναμεσα σε καρδερινα και καναρινι για να αποκτησω ενα ατομο με καλυτερο κελαηδημα. Δεν εκανα και εγκλημα !!
σκοτωσες τα πουλακια που δε σου εδωσαν το χαρακτηριστικο?? η ο φιλος θα στησει 1564 ενυδρεια για ολα τα μωρα που θα βγαλει???
βγηκες σε φορουμ που αγαπα τις γνησιες μορφες των ειδων να δειξεις την προσπαθεια σου??
αλεξανδρε μπορεις να βγαλεις για την τρελλα σου 1 η 2 η 5 καρδερινοκαναρα...στειρα εξαλλου που δε θα διαδωθουν. ουτε θα εχεις προβλημα στεγασης...
με εκατονταδες μωρα που τα περισσοτερα δε θα ειναι οπως τα θες...τι θα κανεις?? η τα σπερνεις δεξια κι αριστερα...η τα πετας στα σκουπιδια...
μη μου πεις "τα κρατας"!!
ποια λυση σου αρεσει περισσοτερο...να τα διαδωσεις?? ή να τα σκοτωσεις??
Παλιά 18-06-10, 01:50
Το avatar του χρήστη vag0s
vag0s Ο χρήστης vag0s δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ηλιούπολη Αττικής
Προεπιλογή

Μπορεί σε 'σένα να φαίνεται όμορφο.
Και να πουλάει... Γιατί υπάρχουν ακόμα πολλοί ανενημέρωτοι.
Aλλά εδώ και σε όλα τα άλλα ενυδρειακά φόρουμ παλεύουμε για να μην αγοράζονται ψάρια που υποφέρουν.
Και εσύ τα κάνεις περισσότερα; Εγώ αυτό που κάνεις το θεωρώ ΤΡΕΛΑ!
Για να μην πω τίποτα άλλο πιο χοντρό..

Τουλάχιστον φρόντισε όπως λέει και ο Πάνος να μην τα διαδώσεις.
Να σου πω και κάτι άλλο.. Αυτά που δεν σου αρέσουν ας πούμε.. τι θα τα κάνεις;
Γιατί δεν θα βγουν όλα "όμορφα". Κάποια θα βγουν ακομα πιο ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ από όσο είναι ήδη...

Αναπαράγεις ψάρια που υποφέρουν. Εγώ θα σταθώ σε αυτό.
Παλιά 18-06-10, 01:50
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Kαι άλλα πανέμορφα χρωματικά άτομα:
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  centaur.jpg
Εμφανίσεις:  955
Μέγεθος:  170,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  con1.jpg
Εμφανίσεις:  465
Μέγεθος:  71,3 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Hybrid-Animals1.jpg
Εμφανίσεις:  465
Μέγεθος:  125,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  photoshopanimal02.jpg
Εμφανίσεις:  454
Μέγεθος:  27,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Animals-or-Plants.jpg
Εμφανίσεις:  516
Μέγεθος:  170,1 KB  
Παλιά 18-06-10, 02:01
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Να τι λένε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για το blood parrot που προσπαθεί να υβριδίσει ο φίλος μας:

The Blood parrot (also known as bloody parrot and blood parrotfish) is a hybrid cichlid. The fish was first created in Taiwan in around 1986.
Its parentage is unknown, but the most commonly speculated pairings are midas cichlid with the redhead cichlid.
This hybrid cichlid has various anatomical deformities, one of the most obvious, and also deadly, deformities is its mouth, which only has very narrow vertical opening.
This makes blood parrot very hard to feed. Many die eventually because of this.
Cichlid enthusiasts have called for their removal from the market and organized boycotts against pet stores that sell them.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  blood parrot.jpg
Εμφανίσεις:  421
Μέγεθος:  25,0 KB  
Παλιά 18-06-10, 03:19
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Ειναι προφανες οτι ολο αυτο δεν εχει καμμια θεση εδω μεσα. Δεν θα κανω καν διαλογο με τον συγκεκριμενο κυριο, ο οποιος οχι μονο κανει οτι κανει, αλλά δυστυχως διαδιδει εδω και αρκετο καιρο τα υβριδια αυτα, δινοντας τα κατα καιρους σε πετ σοπ (τα πουλαει τα χαριζει δεν με ενδιαφερει) οπου οπως ο ιδιος λεει, γινονται αναρπαστα. Παραθετω (απο τα ποστ του στο ΑΖ):

Παράθεση:
Πριν 3 χρονια στην αθηνα ειχα φτιαξει Green Terror (aeguidens rivulatus) x Blood Parrot... το αποτελεσμα ηταν θεικο και γιναν αναρπαστα στο "Pet chanpion" της τατο'ι'ου οπου και τα εδωσα για πουλημα...

Σημερα εφυγαν 58 μικρα ψαρακια σε petshop της ξανθης

Εμειναν μονο 2, τα 5 τα εδωσα και αυτα σε petshop της ξανθης. Ο δε μαγαζατορας μου ειπε οτι ενας πελατης του που πηρε δυο τρια απο αυτα τα εβαλε λεει μαζι με μεγαλα oscar και οχι μονο δεν γιναν μεζεδες απο τα oscar αλλα και οτι την πεφτουν αραια και που και τσιμπανε τα φτερα των oscar
Εγω προσωπικα δεν εχω καμμια ανοχη σε αυτα, θα αφησω να διαβασει το ποστ αυριο ο κυριος αυτος και θα γινει banned.

Για οσους ενδιαφερονται για τα τερατουργηματα του, μπορουν να γραφτουν (αν δεν ειναι γραμμενοι) στο Aquazone οπου εχει βημα (δεν το σχολιαζω) και επικροτειται απο πολλους (δεν το σχολιαζω) και να συζητησουν μαζι του, βοηθαω και στα ποστ:
http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=38419

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37817

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 18-06-10 στις 04:38
Παλιά 18-06-10, 09:54
Το avatar του χρήστη vagvader
vagvader Ο χρήστης vagvader δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ξανθη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tolis Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγω προσωπικα δεν εχω καμμια ανοχη σε αυτα, θα αφησω να διαβασει το ποστ αυριο ο κυριος αυτος και θα γινει banned.
Πολύ δημοκρατικος ειστε κυριε τολη. Με αλλα λογια θελετε μονο ανθρωπους εδω μεσα να σας βολευουν και να μην ακουγεται καμια αλλη αποψη. Φοβερο!

Ενα εχω να σας πω. Το 90% των ψαριων που αγοραζετε απο τα pet shop εχουν υποστει γενετικές αλλαγες, απο δισκους μεχρι oscar, σε τι διαφερουν αυτα απο τα δικα μου? Και τι κανει εμενα τοσο ανεπιθύμητο ωστε να με κανετε banned? Υπαρχουν τετοιοι οροι στo forum που μπορειτε ετσι απλα να κανετε καποιον banned επειδη η αποψη του δεν σας αρεσει?
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos Εμφάνιση μηνυμάτων
που ειδατε τη χουντα ?

αμα ειχατε ενα καθαροαιμο ροτβαιλερ θα το ζευγαρονατε με κουτσκαρ ?
Το ροτβαιλερ ειναι το μεγαλυτερο υβριδιο. Ατυχησες στο παραδειγμα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagvader : 18-06-10 στις 09:54 Αιτία: Automerged Doublepost
Παλιά 18-06-10, 09:59
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

Το ροτβαιλερ ειναι το μεγαλυτερο υβριδιο. Ατυχησες στο παραδειγμα...[/QUOTE]

χαχαχαχαχαχα
μαλλον δεν ξερεις καλα
το ροτβαιλερ ειναι μια απο της καθαροτερες αρχεοτερες και κυριαρχες ρατσες
Παλιά 18-06-10, 10:00
Το avatar του χρήστη kwstas_original
kwstas_original Ο χρήστης kwstas_original δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kwstas_original Send a message via Skype™ to kwstas_original
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos Εμφάνιση μηνυμάτων
που ειδατε τη χουντα ?

δε τα γουσταρουμε
δε τα θελουμε
αμα τα θελετε παρτε θα εχει και πολλα το παιδι να σας δωσει

γουστα ειναι αυτα και αποψεις δε μπορουμε να γινουμε ολοι αμερικανακια ουτε επιστημονες

αμα ειχατε ενα καθαροαιμο ροτβαιλερ θα το ζευγαρονατε με κουτσκαρ ?

αφου κι εγω σκεφτομε να μπασταρδεψω δισκους με πλεκοστομους και ομορφια και καθαριοτητα 2 σε ενα wash and go (πλης και τσακις )
Ουτε και μπορουμε ολοι Χαρη να εχουμε γκαπι και δισκους....
Αν ειναι να με χαρακτηριζεις Αμερικανακι επηδη προτιμαω καποιο αλλο ειδος απο τα χιλιααααδες που υπαρχουν και μαλιστα μονο στο γλυκο νερο καντο, ο αλλος τρελος επιστημονας, μια χαρα ειμαστε!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vagvader Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ δημοκρατικος ειστε κυριε τολη. Με αλλα λογια θελετε μονο ανθρωπους εδω μεσα να σας βολευουν και να μην ακουγεται καμια αλλη αποψη. Φοβερο!

Ενα εχω να σας πω. Το 90% των ψαριων που αγοραζετε απο τα pet shop εχουν υποστει γενετικές αλλαγες, απο δισκους μεχρι oscar, σε τι διαφερουν αυτα απο τα δικα μου? Και τι κανει εμενα τοσο ανεπιθύμητο ωστε να με κανετε banned? Υπαρχουν τετοιοι οροι στo forum που μπορειτε ετσι απλα να κανετε καποιον banned επειδη η αποψη του δεν σας αρεσει?
-------------------------

Το ροτβαιλερ ειναι το μεγαλυτερο υβριδιο. Ατυχησες στο παραδειγμα...
Εγω και εσυ μοιαζουμε με διαφορετικους τροπους.
Απλα κανουμε ''μεταδοση λανθασμενης γνωσης''
Παλιά 18-06-10, 10:08
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Παράθεση:
Ενα εχω να σας πω. Το 90% των ψαριων που αγοραζετε απο τα pet shop εχουν υποστει γενετικές αλλαγες, απο δισκους μεχρι oscar, σε τι διαφερουν αυτα απο τα δικα μου?
Εχει μεγαλη διαφορα. Καποια απο τα ψαρια που υπαρχουν στο χομπυ μας (δεν μιλαω για τα υβριδια) ισως να εχουν εκφυλιστει ολιγον λογω των συνεχομενων αναπαραγωγων αιχμαλωτισμενων ατομων, ακομα και αδελφων. Ομως δεν εχουν υποστει γεννετικες αλλαγες. Αν εχεις πηγες για αυτο που λες, παρακαλω να τις παραθεσεις για να τις διαβασουμε.

Σε αντιθεση με αυτο που εγραψα παραπανω, εσυ εν γνωσει σου αναπαραγεις ενα "ειδος" που δεν το ορισε η φυση με καποιο αλλο πραγματικο ειδος οπου συνανταται στην φυση. Το χειροτερο ειναι που διαδιδεις το αποτελεσμα τους! Αυτο απο μονο του ειναι τουλαχιστον αντιδεοντολογικο...

Παράθεση:
Ηθικο για μενα ειναι περισοτερο να εχω διμιουργηματα εργαστιριου (οπως τα λετε) οπου διμιουργιθηκαν μεσα σε διαστασεις ενυδρειου παρα να εχω πλασματα της φυσης κλεισμενα σε μια μικρογραφια της φυσης (οπως επισης λετε).
Τελος, αυτο που κανεις (αναπαραγωγη για επιτευξη νεων υβριδιων) ακυρωνει αυτο που παρεθεσα (ο ιδιος το εγραψες) παραπανω αφου κρατας τουλαχιστον ενα ψαρι (πλασμα της φυσης = A. Trimaculatus) κλεισμενο σε ενα ενυδρειο.....
Παλιά 18-06-10, 11:00
gta__156 Ο χρήστης gta__156 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: petroupoli
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tolis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειναι προφανες οτι ολο αυτο δεν εχει καμμια θεση εδω μεσα. Δεν θα κανω καν διαλογο με τον συγκεκριμενο κυριο, ο οποιος οχι μονο κανει οτι κανει, αλλά δυστυχως διαδιδει εδω και αρκετο καιρο τα υβριδια αυτα, δινοντας τα κατα καιρους σε πετ σοπ (τα πουλαει τα χαριζει δεν με ενδιαφερει) οπου οπως ο ιδιος λεει, γινονται αναρπαστα. Παραθετω (απο τα ποστ του στο ΑΖ):

[/URL]
Γνωμη μου ειναι οτι αυτο δεν ειναι σωστο .
και Δημοκρατικοτατο
Παλιά 18-06-10, 11:06
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

θα σου απαντησει ο Τολης συγκεκριμενα σε αυτο..
αλλα ενα φορουμ δε δημιουργειται γιατι ειναι το "απανθισμα" της δημοκρατιας (μια λεξη παρεξηγημενη που μας "εφαγε" πολλες φορες γιατι χασαμε τα ορια της)....
εχει μια πολιτικη το φορουμ αυτο και ο Τολης το διατυμπανιζει καθε φορα...ποτε δεν ειπε οτι εχει φτιαξει το πιο δημορατικο φορουμ. οποιος θελει μπαινει ...κανεις δεν εξαναγκαστηκε.
επειδη εχουμε δημοκρατια λοιπον υπαρχουν και αλλα φορα να μη banαριστει ο φιλος.....αν ο Τολης κρινει οτι το εγχειρημα ειναι εναντιον της γραμμης που ακολουθει το φορουμ..τοτε πραττει αναλογα.
ειναι σαφες νομιζω.
Παλιά 18-06-10, 08:34
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΝΩ ΣΚΕΤΟ

δε μ αρεσουν οι μπασταρδιες

αυτα ειναι για τους επιστημονες αλλα ειναι κριμα

BORKED
Παλιά 18-06-10, 09:11
Το avatar του χρήστη kwstas_original
kwstas_original Ο χρήστης kwstas_original δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kwstas_original Send a message via Skype™ to kwstas_original
Προεπιλογή

Πραγματι ο Αλεξανδρος πιστευω πως τα ειπε ολα σε λιγα μονο ποστ.
...και αυτο γιατι διαβαζοντας ξενα σαιτ και μιλοντας με αλλους χομπυστες ανα τον κοσμο σε βοηθαει να διαυρυνεις τους οριζοντες σου.

Δεν ξερω αν σαν Ελληνες εχουμε μια προκαταλληψη στο να καταδικαζουμε και να κατακρινουμε καθε τι το διαφορετικο.Παντως αναμφιβολα ειμαστε στενομυαλοι.
Και εγω με το δικο μου τροπο οσων αφορα αυτο το χομπυ εχω τα κολληματα μου και τη διαφορετικοτητα μου.Εχω εισπραξει και εγω μια απο τα ιδια οπως με το φιλο παραπανω και ας μην κανω επιλεκτικες αναπαραγωγες.

Τα flowerhorn εχουνε μεχρι και δικη τους κατηγορια στα ξενα φορα και πολλες φορες καποια ψαρια πωλουνται για πολλα χρηματα.Καλως η κακος (δεν με αφορα) εχει περαση...πιστευω πως ολες οι ιστοσελιδες υπαρχουνε για να αντλει ο ενδιαφερομενος πληροφοριες.Αυτες οι πληροφοριες πρεπει να ειναι οτιδηποτε εχει σχεση με θεμα που ασχολειται η ιστοσελιδα και οχι επιλεκτικα, κραταμε τα ''καλα'' και πεταμε τα ''σαπια''.

Δεν καταλαβαινω ειλικρινα γιατι τετοια χουντα.Και γω τωρα θα τα ''ακουσω'' που ''τολμησα'' να πω την αποψη μου...

Μπαναρισμα στο διαφορετικο....-
Παλιά 18-06-10, 10:37
Το avatar του χρήστη zipo
zipo Ο χρήστης zipo δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά
Προεπιλογή

Παράθεση:
Προκειται για σοβαρη προσπαθεια, επιτευξης ενος πανεμορφου χρωματικα ατομου.
Κύριε moderator να με συγχωρείτε,αλλά αυτά είναι άσχημα!!!Αν το δω το βράδυ θα έχω εφιάλτες. (προσωπικό γούστο πάντα)
Κλειστό Θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές