|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανο σε αυτη την περιπτωση εγω τουλαχιστον θα ειμαι πολυ ελαστικος. Προκειται για σοβαρη προσπαθεια, επιτευξης ενος πανεμορφου χρωματικα ατομου.
Αν ο σκοπος δεν ειναι εμπορικος και το παιδι θελει να πετυχει εναν στοχο, και εφοσον δεν προτιθεται να διαδωσει τα υβριδια,και το κανει για την παρτη του, δεν εχω λογο να τον κραξω. Κι εγω εχω προσπαθησει την αναπαραγωγη αναμεσα σε καρδερινα και καναρινι για να αποκτησω ενα ατομο με καλυτερο κελαηδημα. Δεν εκανα και εγκλημα !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.flowerhorncraze.com/uploa...1231048629.jpg http://www.flowerhorncraze.com/uploa...1220938396.jpg ![]() και τωρα παμε στο ζουμι της υποθεσης... Παράθεση:
βγηκες σε φορουμ που αγαπα τις γνησιες μορφες των ειδων να δειξεις την προσπαθεια σου?? αλεξανδρε μπορεις να βγαλεις για την τρελλα σου 1 η 2 η 5 καρδερινοκαναρα...στειρα εξαλλου που δε θα διαδωθουν. ουτε θα εχεις προβλημα στεγασης... με εκατονταδες μωρα που τα περισσοτερα δε θα ειναι οπως τα θες...τι θα κανεις?? η τα σπερνεις δεξια κι αριστερα...η τα πετας στα σκουπιδια... μη μου πεις "τα κρατας"!! ποια λυση σου αρεσει περισσοτερο...να τα διαδωσεις?? ή να τα σκοτωσεις??
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί σε 'σένα να φαίνεται όμορφο.
Και να πουλάει... Γιατί υπάρχουν ακόμα πολλοί ανενημέρωτοι. Aλλά εδώ και σε όλα τα άλλα ενυδρειακά φόρουμ παλεύουμε για να μην αγοράζονται ψάρια που υποφέρουν. Και εσύ τα κάνεις περισσότερα; Εγώ αυτό που κάνεις το θεωρώ ΤΡΕΛΑ! Για να μην πω τίποτα άλλο πιο χοντρό.. Τουλάχιστον φρόντισε όπως λέει και ο Πάνος να μην τα διαδώσεις. Να σου πω και κάτι άλλο.. Αυτά που δεν σου αρέσουν ας πούμε.. τι θα τα κάνεις; Γιατί δεν θα βγουν όλα "όμορφα". Κάποια θα βγουν ακομα πιο ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ από όσο είναι ήδη... Αναπαράγεις ψάρια που υποφέρουν. Εγώ θα σταθώ σε αυτό. |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι άλλα πανέμορφα χρωματικά άτομα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Να τι λένε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για το blood parrot που προσπαθεί να υβριδίσει ο φίλος μας:
The Blood parrot (also known as bloody parrot and blood parrotfish) is a hybrid cichlid. The fish was first created in Taiwan in around 1986. Its parentage is unknown, but the most commonly speculated pairings are midas cichlid with the redhead cichlid. This hybrid cichlid has various anatomical deformities, one of the most obvious, and also deadly, deformities is its mouth, which only has very narrow vertical opening. This makes blood parrot very hard to feed. Many die eventually because of this. Cichlid enthusiasts have called for their removal from the market and organized boycotts against pet stores that sell them. |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι προφανες οτι ολο αυτο δεν εχει καμμια θεση εδω μεσα. Δεν θα κανω καν διαλογο με τον συγκεκριμενο κυριο, ο οποιος οχι μονο κανει οτι κανει, αλλά δυστυχως διαδιδει εδω και αρκετο καιρο τα υβριδια αυτα, δινοντας τα κατα καιρους σε πετ σοπ (τα πουλαει τα χαριζει δεν με ενδιαφερει) οπου οπως ο ιδιος λεει, γινονται αναρπαστα. Παραθετω (απο τα ποστ του στο ΑΖ):
Παράθεση:
Για οσους ενδιαφερονται για τα τερατουργηματα του, μπορουν να γραφτουν (αν δεν ειναι γραμμενοι) στο Aquazone οπου εχει βημα (δεν το σχολιαζω) και επικροτειται απο πολλους (δεν το σχολιαζω) και να συζητησουν μαζι του, βοηθαω και στα ποστ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=38419 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37817 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 18-06-10 στις 04:38 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα εχω να σας πω. Το 90% των ψαριων που αγοραζετε απο τα pet shop εχουν υποστει γενετικές αλλαγες, απο δισκους μεχρι oscar, σε τι διαφερουν αυτα απο τα δικα μου? Και τι κανει εμενα τοσο ανεπιθύμητο ωστε να με κανετε banned? Υπαρχουν τετοιοι οροι στo forum που μπορειτε ετσι απλα να κανετε καποιον banned επειδη η αποψη του δεν σας αρεσει? ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagvader : 18-06-10 στις 09:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ροτβαιλερ ειναι το μεγαλυτερο υβριδιο. Ατυχησες στο παραδειγμα...
![]() χαχαχαχαχαχα μαλλον δεν ξερεις καλα το ροτβαιλερ ειναι μια απο της καθαροτερες αρχεοτερες και κυριαρχες ρατσες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ειναι να με χαρακτηριζεις Αμερικανακι επηδη προτιμαω καποιο αλλο ειδος απο τα χιλιααααδες που υπαρχουν και μαλιστα μονο στο γλυκο νερο καντο, ο αλλος τρελος επιστημονας, μια χαρα ειμαστε! ![]() Παράθεση:
![]() Απλα κανουμε ''μεταδοση λανθασμενης γνωσης'' ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε αντιθεση με αυτο που εγραψα παραπανω, εσυ εν γνωσει σου αναπαραγεις ενα "ειδος" που δεν το ορισε η φυση με καποιο αλλο πραγματικο ειδος οπου συνανταται στην φυση. Το χειροτερο ειναι που διαδιδεις το αποτελεσμα τους! Αυτο απο μονο του ειναι τουλαχιστον αντιδεοντολογικο... Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και Δημοκρατικοτατο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα σου απαντησει ο Τολης συγκεκριμενα σε αυτο..
αλλα ενα φορουμ δε δημιουργειται γιατι ειναι το "απανθισμα" της δημοκρατιας (μια λεξη παρεξηγημενη που μας "εφαγε" πολλες φορες γιατι χασαμε τα ορια της).... εχει μια πολιτικη το φορουμ αυτο και ο Τολης το διατυμπανιζει καθε φορα...ποτε δεν ειπε οτι εχει φτιαξει το πιο δημορατικο φορουμ. οποιος θελει μπαινει ...κανεις δεν εξαναγκαστηκε. επειδη εχουμε δημοκρατια λοιπον υπαρχουν και αλλα φορα να μη banαριστει ο φιλος.....αν ο Τολης κρινει οτι το εγχειρημα ειναι εναντιον της γραμμης που ακολουθει το φορουμ..τοτε πραττει αναλογα. ειναι σαφες νομιζω.
|
||||
|
||||
![]()
ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΝΩ ΣΚΕΤΟ
δε μ αρεσουν οι μπασταρδιες αυτα ειναι για τους επιστημονες αλλα ειναι κριμα
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι ο Αλεξανδρος πιστευω πως τα ειπε ολα σε λιγα μονο ποστ.
...και αυτο γιατι διαβαζοντας ξενα σαιτ και μιλοντας με αλλους χομπυστες ανα τον κοσμο σε βοηθαει να διαυρυνεις τους οριζοντες σου. Δεν ξερω αν σαν Ελληνες εχουμε μια προκαταλληψη στο να καταδικαζουμε και να κατακρινουμε καθε τι το διαφορετικο.Παντως αναμφιβολα ειμαστε στενομυαλοι. Και εγω με το δικο μου τροπο οσων αφορα αυτο το χομπυ εχω τα κολληματα μου και τη διαφορετικοτητα μου.Εχω εισπραξει και εγω μια απο τα ιδια οπως με το φιλο παραπανω και ας μην κανω επιλεκτικες αναπαραγωγες. Τα flowerhorn εχουνε μεχρι και δικη τους κατηγορια στα ξενα φορα και πολλες φορες καποια ψαρια πωλουνται για πολλα χρηματα.Καλως η κακος (δεν με αφορα) εχει περαση...πιστευω πως ολες οι ιστοσελιδες υπαρχουνε για να αντλει ο ενδιαφερομενος πληροφοριες.Αυτες οι πληροφοριες πρεπει να ειναι οτιδηποτε εχει σχεση με θεμα που ασχολειται η ιστοσελιδα και οχι επιλεκτικα, κραταμε τα ''καλα'' και πεταμε τα ''σαπια''. Δεν καταλαβαινω ειλικρινα γιατι τετοια χουντα.Και γω τωρα θα τα ''ακουσω'' που ''τολμησα'' να πω την αποψη μου... Μπαναρισμα στο διαφορετικο....- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apolemichthys Trimaculatus σε κύβο 70x60x60(cm)??? | panosb | Reefsafe | 7 | 05-01-09 17:06 |
blood parrot cichlid fish | DIMITRIS_cy | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-06-08 02:21 |
Nutrafin Blood Worms | crazyio | Bettas | 2 | 02-01-07 09:56 |
Blood Red Jewel (Cichlids) | giannisg | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 15-05-06 16:19 |
Red Parrot | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-01-06 22:35 |