|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή αν σε βάλω να αναπαραχθείς με ένα πίθηκο τι θα πεις???
|
||||
|
||||
![]()
Απο που να αρχισω..... ας αφησω να αλοκληρωθουν τα αρνιτικα σχολια και θα παραθεσω και εγω τις αποψεις μου με την σειρα μου...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν τα αναγκασε κανεις,εσυ αν σε βαζανε στο ιδιο μερος με ενα πιθηκο θα ζευγαρωνες?αλλο να σε αναγκασει κ αλλο να το θες..κι απο οτι βλεπω στις εικονες δν νομιζω να τα αναγκαζει.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή εσυ είσαι υπέρ???το ίδιο μυαλό έχεις με τι ψάρια???όπως είπε και ο πάνος πιο πάνω το κάνουν απλά από ένστικτο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θαυματα δεν γινονται... συμβατες κιχλιδες ειναι και σε ιδανικες συνθηκες μπορουν να αναπαραχθουν.... απλο. Το ενδιαφερον ομως ειναι το αποτελεσμα που προκυπτει που μονο ασχημο δεν ειναι η δυσλειτουργικο οπως οι περισοτεροι νομιζουν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
το αποτελεσμα το βλεπω στην πρωτη φωτο..ενα ψαρι που δεν ανηκει σε κανενα ειδος...με στομα παραμορφωμενο και ακρωτηριασμενο....δε το βλεπεις καθολου δυσλειτουργικο??? η συνειδηση του καθενος βαζει τα ορια στα πειραματα που θα κανει...το οριο που ευχομαι ομως κυριως να βαλει σε σενα ειναι να μη διαδωσεις τα τερατακια που θα βγουν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 18-06-10 στις 01:15 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν και λιγο ακυρη η ερωτηση γιατι ο "παπαγαλος" δε ξερει τι ειδος ειναι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Η συγκεκριμενη παπαγαλινα ειναι σε ενυδρειο με μονο παπαγαλους, ειναι με αλλους 2 αρσενικους οπου και με αυτους διχνει ενδιαφερον αλλα ειναι στειροι... ουτως η αλλος ειναι τα αρσενικα στειρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagvader : 18-06-10 στις 00:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν ειναι..και αυτο και πολλα αλλα....η φυση εκανε μεγαλεια και ο ανθρωπος τα επιασε στα χερια του και τα εκανε σκ*τ*...
κληρονομησαμε την εξελιξη δισεκατομμυριων ετων για να το παιζουμε θεοι... τεσπα η κουβεντα ειναι deja vu και ξερω πως δεν αλλαζει ευκολα η γνωμη.... ελπιζω μονο οπως ειπα να μη τα διαδωσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 18-06-10 στις 01:15 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το project μου δεν ειναι τυχαιο, ειναι δοκιμασμενο πολλα χρονια σε ασια και αμερικη και δινει συγκεκριμενους απογονους. Αν σας ενδιαφερει εχω πολυ υλικο σε φωτο και βιντεο για την εξελιξη αυτη! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου θα προτιμουσα τον κοσμο χωρις μουλαρια...και χωρις ολα αυτα τα φρου φρου και αρωματα που εχουμε δημιουργησει σε αλλα ζωα...
αλλα να διαχωρισουμε...αλλο η επιλεκτικη αναπαραγωγη ΕΝΟΣ ειδους...και αλλο ο υβριδισμος...μη τα μπερδευουμε! υ.γ. την ηθικη δεν την ανεφερα πουθενα ουτε ειμαι ηθικο στοιχειο... μπορεις να μας πεις που αποσκοπει αυτο το project λοιπον?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν κάνουμε τους αστυνόμους εδώ. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε, αν τα καταφέρουμε τελικά, τις αξίες της κανονικής αναπαραγωγής και αξιοπρεπές διατήρησης των ειδών. Όσο εγωιστές και αν φαινόμαστε σαν ενυδρειόφιλοι, ίσως κάποια μέρα στο άμεσο μέλλον, τα μοναδικά ψάρια που θα ζουν να βρίσκονται σε ενυδρεία και όχι στους πραγματικούς τους βιότοπους που θα τους έχει μέχρι τότε μολύνει και καταστρέψει η ανθρωπότητα. Ε, τί? Έχω βαρεθεί δηλαδή τα χιλιάδες είδη ψαριών που υπάρχουν, και θα διατηρώ υβρίδια τώρα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apolemichthys Trimaculatus σε κύβο 70x60x60(cm)??? | panosb | Reefsafe | 7 | 05-01-09 17:06 |
blood parrot cichlid fish | DIMITRIS_cy | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-06-08 02:21 |
Nutrafin Blood Worms | crazyio | Bettas | 2 | 02-01-07 09:56 |
Blood Red Jewel (Cichlids) | giannisg | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 15-05-06 16:19 |
Red Parrot | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-01-06 22:35 |