|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα εφεντικο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...βγαλε και καμια φωτο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πηγα!!!! βασικα δεν πηγα αλλα ενας φιλος μου....Ονομαζεται koi ειναι κινεζικο ψαρι ζει σε μεγαλα σχετικα ενυδρεια κανει 40 ευρω στο μεγιστο μεγεθος το οποιο ειναι 17εκ και δεν ειναι μπλε ηλεκτρικ αλλα ασιμενιο εντονο ....Το ξερει κανεις...???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να ’σαι καλα βρε Ραφαήλ! (χωρίς παρεξήγηση!!!)
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι γελας...αυτα που μου ειπε ο φιλος μου σου λεω...Γκαφα εκανα ...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ δε φταις! Αλλά άμα ρίξεις μια ματιά στα thread με τις λίμνες θα δεις τι είναι αυτό το ψάρι και πόσο γίνεται! Άκου για ενυδρείο! |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι φίλε μου δεν έκανες γκάφα, καλά έκανες και ρώτησες, ο Πάνος γελάει γιατί ψάχναμε ψάρια ενυδρείου, τα κόι ζουν μόνο σε λιμνούλες
και μάλιστα μεγάλες, γιατί ξεπερνούν το μισό μέτρο σε μήκος, γι αυτό και δεν κάνουν για ενυδρεία κι αυτός είναι ο λόγος που δεν το σκεφτήκαμε. |
|
||||
|
||||
![]()
H γνωστη σε ολους "Κινεζα χανουμισα των λιμνων" !!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβαινω
![]() ![]() ------------------------- Ποσο γινεται...?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ραφαηλ10 : 15-06-10 στις 14:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο ...
![]() Με το συμπαθειο....!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Kαι βεβαίως δεν έχω καταλάβει γιατί γελάτε οι υπόλοιποι. Ναι, τουλάχιστον όπως το περίγραψες μπορείς το ασιμένιο αυτό να το χαρακτηρίσεις και μπλε αποχρώσεις στη γλώσσα των φίλων των κοι. Αν τα ήξερε όλα, σίγουρα δεν θα βρισκόταν εδώ μέσα έτσι? Σίγουρα δεν είναι ψάρι για ενυδρεία όπως τα γνωρίζουμε, αλλά πολύ μεγαλύτερα και μάλλον λίμνες πολλών χιλιάδων κυβικών. Πρόκειται για το butterfly koi, μια πoικιλία που δημιουργήθηκε στην Αμερική, από τα ήδη γνωστά μας κοι. Αν και τα Cyprinus Caprio προέρχονται από την Ασία, οι κύριοι υπαίτιοι που έχουμε κοι σήμερα (κοι=κυπρίνος, σωστότερα Nishikigoi) είναι οι Ιάπωνες που τα μετέφεραν στις δικές τους λίμνες καθαρά για την διατροφή τους. Με την πάροδο των χρόνων όμως εμφανίστηκαν και οι πρώτες διαφορετικές αποχρώσεις και σήμερα έχουμε τα πιο πολυποίκιλα σε χρωματισμούς ζώα του κόσμου.
|
||||
|
||||
![]()
Bασιλη προς Θεου δεν γελασε καποιος με το παιδι.
Γελασαμε και αστειευτηκαμε με τα παραπανω ποστ που ψαχναμε αναμεσα σε γκαπυ,μονομαχους και παραδεισια...Και μας προεκυψε ΚΟΙ το οποιο οπως ενημερωσε και ο μαγαζατορας ζει σε μεγαλα "σχετικα" ενυδρεια! Σιγουρα ομως δεν γελασαμε και δεν χλευασαμε τον Ραφαηλ!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ηταν το ψαρι βασιλη που εβαλες ...Σορι που σας απασχολησα με την βλακεια μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλη φορα θα πρεπει, προτου αγορασεις καποιο ψαρι, να φροντισεις να μαθεις πληροφοριες για αυτο και τι αναγκες εχει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το αγορασα το ψαρι για αυτο πηγα και ρωτησα τον μαγαζατορα και εσας...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι λες ρε μεγάλε; Άραξε! Κανείς δε σε "μάλωσε"! Το τι έχει ρωτήσει εδώ μέσα ο καθένας μας δεν το ξέρεις! Άμα κάποιος δεν αντέχει τις ερωτήσεις σου ας μην απαντάει! Δε θα νιώσεις και άσχημα... είπαμε! Στο κάτω κάτω δε ρώτησες και τίποτα κακό! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου ζητώ συγνώμη εάν λανθασμένα προκάλεσα τον προβληματισμό σου! Πραγματικά δεν είχα τέτοιο σκοπό! Αλήθεια γέλασα με τη σπαζοκεφαλιά! Ελεκτρικ μπλου (που παρέπεμπε αλλού! ![]() ![]() Είχε πλάκα το όλο θέμα! Δεν ήταν βλακεία! (Κάνε μια αναδρομή στις δικές μου βλακείες που κατα καιρούς δημοσίευσα και εκεί να δεις @@ριές! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
τι ψαρι ειναι? | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 11 | 03-03-09 10:00 |
τι ψαρι...?? | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 67 | 28-10-08 19:00 |
Νεκρο ψαρι... :( | Αγγελος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-01-08 16:03 |
Tι ψαρι ειναι ;;; | george | Malawi | 26 | 26-09-03 00:03 |