|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω που πηγα ρωτησα για τα σιδερα θα μου βγουν πανω απο εκατο ευρω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ πώς έκανα
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38522 ------------------------- Δες και αυτό εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=40608
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 02-06-10 στις 23:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
6 φιλε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά με 4 ποδια σε διαταξη ΤΤ είσαι εντάξει αλλά και με 6 ποδια σε διάταξη ΠΠ επίσης. με τα 6 ποδια θα έχεις πιο πολύ χώρο απο κάτω και χειρότερη αισθητική με 4 σε ΤΤ λιγότερο χώρο κάτω αλλά καλύτερη αισθητική. Οι επιλογές δικές σου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι είναι το έπιπλό μου σήμερα, θυμίζω με μήκος 1,80 και πλάτος 50. Απο πάνω βλεπετε το ενυδρείο που σχεδιάζω να φτιάξω, με όγκο 720 λίτρα μεικτά.
Αισθητικά με τις 2 inox Πορτες που έχει και με το σχεδιακι στις άκρες είναι πολύ μουράτο! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. Με κοιλοδοκό κάνεις δουλειά.
Έχω δει κοιλοδοκός να κρατάει reef (με πολύ βράχο) 2000 λίτρα.. 100 ευρώ είναι καλα. Φίλος είχε δώσει για λίγο μεγαλύτερη βάση 200.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο?
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βαση ενυδρειου | pavlos t | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-03-10 00:36 |
βαση ενυδρειου και πατωμα | dimis_george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 02-11-09 20:48 |
ερωτηση για βαση ενυδρειου | ababapanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-03-09 10:50 |
Πως θα πατησει η βαση του ενυδρειου αν το δαπεδο δεν ειναι επιπεδο? | Stelios_Rjk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 13-10-07 21:23 |
προτασεις για βαση ενυδρειου | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 23-03-06 17:23 |