|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλημερα...Θα κανω μια βαση για το ενυδρειο....και το υλικο που θα χρησιμοποιησω θα ειναι ραγες απο τρενο...Το θεμα ειναι με ηλεκτροκοληση η ραγες θα κολλησουν μεταξι τους??Αν ξερει κανεις απο αυτα ας με βοηθηση ευχαριστω...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...που τις βρηκες ρε θηριο?
|
||||
|
||||
![]()
τι ραγες?παλιες απο τρενακι μεταλλειων??ποιος ο λογος να πεδευτεις ετσι? ελπιζω να εχεις καλη σχεση με τον ανθρωπο που θα στις κολλησει.μιας και η κολληση θα σου βγει οσο και μια απλη βαση με κιλοδοκο(αν χρειαζεσαι τοσο δυνατη κατασκευη)
|
|
||||
|
||||
![]()
μωρε θα κολησουν μπετο θα γινουν αλλα ειναι πολυ σιδερο το οποιο δεν χρειαζεσαι δηλ. αν ειναι να ζυγιζει 250 κιλα μονο η βαση ... παντος ειναι ενδιαφερον και αν το κανεις τραβα και καμια φωτο για παρουσιαση
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια και εμενα δεν μου περασε απο το μυαλο....Απλος ο παππους μου την ειχε την ιδεα ...Δουλευει και στον Ο.Σ.Ε και ετσι μου ειπε θα φερω τις ραγες θα τις παμε σε εναν καλο σιδερα να μας κανει μια καλη ηλεκτροκολλιση και μετα δεν παει να βαλεις μου λεει και 500 τονους δεν προκειται να παθει τιποτα ....Θα βαλω δυο ραγες οριζωντιες και δυο καθετες σαν τραπεζι δηλαδη (μπορει να βαλω και μια στην μεση)...και μετα θα το ντισω με ξυλο απο πανω...Βασικα θα βαλω πολυ πιο χοντρο ξυλο εκει που θα παταει το ενυδρειο...και ετσι θα εχω το κεφαλι μου ησυχο και εκτος απο αυτο ολη η δουλεια θα γινει τσαμπα....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ο παππους!!! για τους500 τονους το πιστευω και εγω οτι θα αντεχει
αν σκεφτεις οτι περναει τρενο και αντεχει , ποσο υπολογιζεις να ζυγιζει
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βαση ενυδρειου | pavlos t | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-03-10 00:36 |
βαση ενυδρειου και πατωμα | dimis_george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 02-11-09 20:48 |
ερωτηση για βαση ενυδρειου | ababapanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-03-09 10:50 |
Πως θα πατησει η βαση του ενυδρειου αν το δαπεδο δεν ειναι επιπεδο? | Stelios_Rjk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 13-10-07 21:23 |
προτασεις για βαση ενυδρειου | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 23-03-06 17:23 |