|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβαινω...
![]() ------------------------- Εγω θελω να κανω ενα ενυδρειο ...Το οποιο θελω να εχει εξωτερικο φιλτρο....πρεπει να τον πω να μου κανει και υπερχειλιση...? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ραφαηλ10 : 29-05-10 στις 09:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΑ τωρα καταλαβα ....Αν σταματησει το ρευμα και δεν εχω υπερχειλιση ολα τα νερα θα βγουν εξω !!ενω αν εχω δεν θα χυθει εξω απο το ενυδρειο το νερο....Αρα υπερχειλιση και παλι υπερχειλισει!!!Να σας κανω και μια ερωτηση ακομα εκτος απο το εξωτερικο φιλτρο θα χρειαστει τιποτα αλλο να βαλω ...?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην μπερδεύσαι φίλος: η υπερχείληση χρησιμεύει μόνο αν θες να συνδέσεις 2 ενυδρεία με τα ίδια νερά.
Το πρώτο ενυδρείο λέγεται display tank (γιατί εκεί είναι τα ψαράκια και ότι άλλο είναι για να βλέπεις) και το δεύτερο ενυδρείο λέγεται sump (βρίσκεται ο τεχνικός εξοπλισμός). Υπάρχει μια αντλία στο sump που σπρώχνει νερό στο display. Όταν ανέβει η στάθμη στο display, το πλεονάζον νερό πέφτει στην υπερχείληση που οδηγείται με σωλήνα (συνήθως PVC) πίσω στο sump (το sump είναι σε χαμηλότερο ύψος από το display tank, οπότε το νερό γυρίζει πίσω σε αυτό δια της υπεχειλήσεως και της βαρύτητας).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχείλιση - Επιστροφή | nikosm1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-11-09 22:53 |
Φ σωλήνας για υπερχείλιση ????????? | elboot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 23-08-09 19:12 |
Mini Sump με υπερχείληση | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 01-04-08 22:19 |
Αναλογία αντλησης και υπερχειλισης σε sump | FIL241 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 10-11-05 21:49 |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |