#27
|
||||
|
||||
![]()
1.Πρεπει να προσεξεις αν αφρισει το υλικό να μην φτάσει στο σολινάκι σου γιατί θα πάει όλο το ζαχαρονερο στο ενυδρείο το οποίο ειναι ακρως καταστροφικό και επικυνδυνο συμβάν!
2.Η αενπιστροφη δεν εμποδιζει το μειγμα να παει στο ενυδρειο σου αλλά προστατεύει στο να μην φυγει τονερό από το ενυδρείο σου προς το μείγμα!!! Τωρα όσο για το ότι δεν εχεις παραγωγή υπάρχουν τρια τινά 1.Την μαγεια πρεπει να την λειωνεις σε νερό περίπου 28 βαθμών κελσίου αν είναι πιο ζεστό το μειγμα σκοτώνει τα βακτηρια της μαγειας , αν επισης ειναι πολύ κρύο το μειγμα δεν ξεκινάει καν η ζημωση γι αυτό προσοχή ! Σου συνηστώ να λειωνεις την μαγεία με λιγο νεράκι σε ξεχωριστό δοχείο με μια κουταλια ζαχρη και λιγο νερακι στην θερμοκρασια που σου ειπα την αφηνεις 15 λεπτα να ξεκινησει η ζημωση και στην συνεχεια τη ριχνεις στο μπουκαλι με το ζαχαρονερο το οποιο εχεις λειωσει καλα αλλα το οποίο δεν θα πρεπει να ειναι ουτε πολυ ζεστο ουτε κρυο. 2.Θελει προσοχή στο πως εχει τοποθετήσει την βαλβιδα αν την εχεις βαλει αναποδα ειναι δυσικό να μην περνάει αεριο. 3.Τσεκαρε σολινακι σου μην ειναι καπου τσακισμένο. υ.γ. για να διαπιστώσιες εν εχει αρχησει η ζημωση η όχι με απολυτη υσηχεία ζηγωσε το αυτι σου στην πλευρά του μπουκαλιου και θα το ακουσεις να δουλευει!!!! Συνιστομενη ποσοτητα 500γρ ζαχαρη μια κουτη κουταλια μαγεια!
__________________
Τα σκαλάρια μου https://www.youtube.com/watch?v=Yz56IDxU1mc Τάισμα μικρού αγγελοψαρου με white worm https://www.youtube.com/watch?v=dBhu8U6S2hE Aναπαραγωγή Ancistrus https://www.youtube.com/watch?v=lIHevAmCZY0 Το καναλι μου Youtube https://www.youtube.com/channel/UCk9...Tip5BT6mxmH4Cg |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|