|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, με πρόλαβε το βαρύ πυροβολικό (βλέπε Πάνος)
![]() Αυτά τα ψαράκια είναι η αδυναμία μου! Είχα κάποτε ένα ζευγαράκι άλλα είχα και βαθιά μεσάνυχτα! Αν ποτέ πάω προς Αφρική (λέμε τώρα) θα είναι μέσα στις επιλογές μου...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα είναι τα ψαράκια...
Θα συμφωνήσω με τους από πάνω για τις πέτρες.. οι δεξιά μου άρεσαν περισσότερο!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το πες και το κανες τελικά ε;
Πολύ όμορφο Κλεόβουλε, μου άρεσε άντε τώρα να πέρνει σειρά και το γαριδοενυδρείο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαράκια καταπληκτικά. Εμένα μου αρέσει και το φόντο, δίνει μια γλύκα.
Και οι πέτρες είναι όμορφες, αν και θα τις προτιμούσα ίσως ανακατεμένες. Αμάν, συμφώνησα με τον Πάνο!!! έναν εξορκιστή, γρήγορα. ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
![]() Θέλω το στοκ σου.Οι πέτρες μπήκαν με βάση το δικό μου απόθεμα ![]() Το αναγκαίο είναι να υπάρχουν πολλές φωλιές και δεν ήθελα να βάλω φεγγαρόπετρες. Το φόντο αλλάζει, αλλά θα γίνει καλύτερο χάνοντας τη γυαλάδα και αποκτώντας άλγη. Παράθεση:
Όταν το αποφασίσεις έχω και για σένα ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ανακατώστρες ![]() Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια(όσοι είπαν "κακά" θα τιμωρηθούν ![]() Τα μικρά θα διαμένουν σ' αυτό το ενυδρείο μέχρι να πάρουν "μπόι" (μεγαλώνουν πολύ αργά όπως είπα)για να είναι σε θέση να δοθούν για υιοθεσία και θα αντικαθίστανται με επόμενη γενιά. |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά, το φόντο που επέλεξες μου αρέσει, γιατί σε παραπέμπει στα βάθη μιας λίμνης.
![]() Οι σκουρόχρωμες και μαύρες πέτρες με ξενίζουν, όταν μιλάω για τις μεγάλες Αφρικανικές λίμνες. Προτιμάω κάτι σε πιο γήινες ανοικτόχρωμες αποχρώσεις. Επίσης, μου αρέσει η ανομοιογένεια στα σχήματα και τα μεγέθη των πετρών. Πάντα έτσι τοποθετημένες ώστε να χαρίζουν πολλές χαραμάδες για κρυψώνες.
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ Βασίλη!
Έχει σημασία πάντως,για όσους ασχοληθούν μ' αυτά τα ψαράκια,ο βυθός να είναι ανοιχτόχρωμος γιατί έτσι κρατάνε φωτεινά τα χρώματα τους.Σε σκούρο βυθό,σκουραίνουν κι αυτά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ είπες "Βαράτε" όμως! Θέλεις να στις φέρω να διαλέξεις; (μόνο για σένα! ) Θέλεις να έρθεις εσύ; Ότι αγαπάς! Να σου φέρω και 2 φεγγαρόπετρες (όχι και πολύ σόι) να υπάρχουν και αυτές; Θέλεις και μπόλι από άλγη; ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο με "άρωμα" Αφρικής | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 60 | 25-10-10 21:52 |
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! "το καινούριο μου ενυδρείο!!!!!!!" | wored_span | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 24-11-08 04:00 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |