|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ο λόγος που δεν έβαλα ποτέ aulonacara είναι αυτός
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τουλάχιστον όμως κάποιες αρσενικές αυλονάκαρες έχουν τέτοιους συνδιασμούς χρωμάτων που καλύπτουν απόλυτα την απλότητα των θηλυκών.
¶λλωστε δεν είναι άσκολη και η ονομασία που τους δώθηκε "peacock" δηλαδή παγόνι... Όσο όμορφο είναι το αρσενικό, τόσο πιο απλό και άτονο το θηλυκό. ![]() Αυτό ισχύει βέβαια και για κάποια mbuna όπως τα metriaclima greshakei. Υπέροχο αρσενικό, άτονο θηλυκό. Παλιέ, πες και κανένα όνομα να μιλούμε ανθρώπινα... Θα σε συμβούλευα να δεις τα pseudotropheus saulosi. Μπλέ το αρσενικό και κίτρινο το θηλυκό. Είναι ίσως ο καλύτερος φυλετικός διμορφισμός στα mbuna.
|
|||
|
|||
![]()
Όπως το περίμενα δεν υπάρχει διαψευση αρα εγκαταλείπω την ιδέα να βάλω το συγκεκριμένο ψάρι. Βασίλη είδα το pseudotropheus saulosi και είναι πάρα πολύ όμορφο. Επίσης είναι απο τις πιο εύκολες κιχλίδες και προτείνονται για αρχάριους του είδους (σαν εμένα
![]() Α και το όνομα μου είναι Νίκος... |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για DIY CO2 | arkoujohn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-04-08 20:54 |
Τα φώτα σας για τα φώτα μου παρακαλώ!!! | Tassos1 | Φωτισμός | 3 | 13-03-08 15:00 |
Τα φώτα σας σε DIY CO2. | tsiko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 29-01-08 13:46 |
Τα φώτα σας! | PascM | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 23-05-07 00:57 |
Τα φώτα σας για φώτα!!! | tsikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-07 15:01 |