|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχώς προέκυψε κάτι και για τρεις εβδομάδες θα είμαι λευκωσία έτσι το συγκεκριμένο ενυδρείο θα αργήσει λίγο να στηθεί (κρίμα και είχα αρχίσει να πορώνομαι με τις κιχλίδες.
Kostaskich πολύ ενδιαφέρον οι πληροφορίες που μου δίνεις. Το δικό μου ενυδρείο έχει μήκος 1,20 m αρα νομίζω θα είναι αρκετό. Απο οτι κατάλαβα προτείνεις να αφήσω περισσότερο ελεύθερο χώρο και να βάλω λίγες πέτρες στα δύο άκρα του ενυδρείου. Απο συμπεριφορά τι λένε? έτσι όπως μου τα περιγράφεις μου δίνεις να καταλάβω πως είναι κοινωνικά ψάρια και δεν κρύβονται συνέχια στις πέτρες (είναι το μόνο πράγμα που με προβληματίζει με τις κιχλίδες καθώς έχουν την φήμη πως κρύβονται συνέχεια). Βασίλη μου έφτιαξες την διάθεση με την άμμο της Αγίας Νάπας... Μόλις μπορέσω θα πάω να μαζέψω λίγο αν και είναι αντιπεριβαλλοντικό. Αμα θες κανένα συγκεκριμένο είδος ψάρι και δεν το βρίσκεις ενημέρωσεμε και κάτι θα μπορέσω να κάνω ![]() Και κάτι τελευταίο το demasoni που έχεις το έψαξα και είναι πανέμορφο.... κάνει για το ενυδρείο μου??? λέει πως πρέπει να τα έχεις σε ομάδες ανω των 12 ψαριών... Όσο για τον καφέ που μου προτείνεις, όταν θα είμαι λευκωσία την επόμενη εβδομάδα θα σου στείλω μήνυμα να το κανονίσουμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μπορείς να βάλεις demassoni στο ενυδρείο των 230 λίτρων. Εννοείται βέβαια ότι στα λίτρα σου δεν θα βάλεις κανένα άλλο είδος, οποτε τα 12 ψάρια είναι οκ. Εγώ ξεκίνησα με 5 ψάρια demassoni και τώρα πρέπει να έχουν γίνει πάνω από 10. Αν μετανοιώσεις από την πρώτη σου επιλογή, τα ξαναλέμε. ![]() Ο καφές σε περιμένει... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Διάβασα μόλις τώρα κάτι που με έχει ξενερώσει αφάνταστα σχετικά με τα ψάρια που θέλω να πάρω... Electric blue χρώμα έχει μόνο το αρσενικό ψάρι ενω τα θυληκά έχουν γκριζο-καφέ χρώμα. Δηλαδή εγώ θα έχω τρία (άσχημα κατά την προσωπική μου άποψη) θυληκά ψάρια και ενα μόλις αρσενικό. Σας παρακαλώ ας με διαψεύσει κάποιος... το έχω ανάγκη επειδή τα συμπάθησα πολύ αυτά τα ψάρια!!!!!!!!!
Ιδού και οι αποδείξεις: http://www.google.gr/images?um=1&hl=...tart=0&ndsp=18 |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα σε διαψευσει κανεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
ο λόγος που δεν έβαλα ποτέ aulonacara είναι αυτός
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τουλάχιστον όμως κάποιες αρσενικές αυλονάκαρες έχουν τέτοιους συνδιασμούς χρωμάτων που καλύπτουν απόλυτα την απλότητα των θηλυκών.
¶λλωστε δεν είναι άσκολη και η ονομασία που τους δώθηκε "peacock" δηλαδή παγόνι... Όσο όμορφο είναι το αρσενικό, τόσο πιο απλό και άτονο το θηλυκό. ![]() Αυτό ισχύει βέβαια και για κάποια mbuna όπως τα metriaclima greshakei. Υπέροχο αρσενικό, άτονο θηλυκό. Παλιέ, πες και κανένα όνομα να μιλούμε ανθρώπινα... Θα σε συμβούλευα να δεις τα pseudotropheus saulosi. Μπλέ το αρσενικό και κίτρινο το θηλυκό. Είναι ίσως ο καλύτερος φυλετικός διμορφισμός στα mbuna.
|
|||
|
|||
![]()
Όπως το περίμενα δεν υπάρχει διαψευση αρα εγκαταλείπω την ιδέα να βάλω το συγκεκριμένο ψάρι. Βασίλη είδα το pseudotropheus saulosi και είναι πάρα πολύ όμορφο. Επίσης είναι απο τις πιο εύκολες κιχλίδες και προτείνονται για αρχάριους του είδους (σαν εμένα
![]() Α και το όνομα μου είναι Νίκος... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για DIY CO2 | arkoujohn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-04-08 20:54 |
Τα φώτα σας για τα φώτα μου παρακαλώ!!! | Tassos1 | Φωτισμός | 3 | 13-03-08 15:00 |
Τα φώτα σας σε DIY CO2. | tsiko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 29-01-08 13:46 |
Τα φώτα σας! | PascM | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 23-05-07 00:57 |
Τα φώτα σας για φώτα!!! | tsikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-07 15:01 |