|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να τις κανεις μονος σου..αλλα τελος παντων! Με τι μετραει ο ανθρωπος? Και τι τιμες εχεις? Ειναι απαραιτητο να τις γνωριζεις!!
Προσωπικα κι εμενα μου χτυπαει λιγο ασχημο το μπλε χαλικι..δεν το αλλαζεις με κατι πο φυσικο τωρα που ειναι νωρις?? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξερω παιδια απο κοντα ειναι πολλυ ωραιο το χαλικι.Θα τον ρωτησω για τις τιμες.Δεν μου ειπατε ακομη αν κανει ο αρσενικος για ζευγαρωμα και τι αλλα φυτα να βαλω.ΜΟΝΟ GUPPY θα μπυν στο ενυδρειο!Η θερμοκρασια ειναι καλη? |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/guppy.htm για τις απαιτησεις και τις συνηθειες των guppy και θα λυθουν οι αποριες σου. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν ρωτας αν κανει ο αρσενικος για αναπαραγωγη...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Eυχαριστω.Εννοω αν ειναι αρκετα ωριμος!Ακουω φυτα!Απαντηση κανεις????? |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω παρα πολλυ! ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΝΤΟΥΡΟΣ"? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα περιμενεις σοβαρη απαντηση σε αυτη την ερωτηση?? Εγω ακομα να καταλαβω τι εννοεις.Παντως αν διαβαζες το λινκ που σου εστειλα απο το site tsamisaquarium,gr θα εβλεπες οτι τα guppy αναπαραγονται πολυ ευκολα αρκει να εχεις καλη αναλογια αρσενικων - θυληκων.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξερει κανεις τι σαλινγκαρος ειναι αυτος εδω ο μπομπιρας? | Singha | Σαλιγκάρια | 2 | 21-03-10 20:47 |
κανει αυτος ο βραχος? | stavaigi | Θαλάσσια Βιολογία | 16 | 20-02-09 01:54 |
αυτος πως το κανει; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-10-07 20:47 |
τι οργανισμος ειναι αυτος? | Vasilis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 18-05-05 16:27 |