|
|
||||
|
||||
![]()
στο πετ σοπ απο οπου πηραμε το μονομαχο μας, εχουν σε ενα ενυδρειο guppie molly και μονομαχο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα καταστήματα αναγκαστικά για λόγους κόστους και όχι μόνον έχουν επίσης και υψηλό στοκ (ιχθυοφόρτιση) στα ενυδρεία τους! Αυτό όμως δεν πρέπει να μας μπερδεύει διότι εκεί τα ψάρια δεν μένουν για πάρα πολύ καιρό (και φυσικά ταλαιπωρούνται κατά την παραμονή τους εκεί.)
Το ίδιο και ο μονομάχος με τα guppy τα οποία αν τα προσέξεις λίγο καλύτερα θα δεις οτι λογικά τους έχει ήδη ψιλοτσιμπήσει τις ουρίτσες τους.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι προσωρινό,αφού πρόκειται να πωληθούν τα ψάρια.Παρ'όλα αυτά δέν είναι και το σωστό αυτό,αλλά το συναντάς σε αρκετά πετ σοπ.
|
|||
|
|||
![]()
Αν πρόσεξες, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα κουτάβια και τα γατάκια στα πετ σοπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
μα τα σκυλια συνηθιζουν μια χαρα τις γατες και το αντιθετο αν ειναι μαζι απο μικρα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω να παρατηρησω οτι ειναι και στον χαρακτηρα του μονομαχου αν θα ειναι επιθετικος η οχι.
Εχω εναν μονομαχο 6 μηνες σε 15 λιτρα και εχει συμβιωσει κατα καιρους με πολλα αλλα ψαρακια,μεχρι και με νεογεννητα γκαπακια χωρις ποτε να τα πειραξει ! Αρνακι του θεου. Τωρα ομως που ειναι μονος του ειναι πολυ πιο ηρεμος και μονο τωρα φτιαχνει φωλια απο φυσαλιδες. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορω με καποιο τροπο να καταλαβω αν ειναι ηρεμος χαρακτηρας ή το αντιθετο; παντος το σαλιγκαρακι μου δεν το πειραζει
![]() ![]() ![]() ------------------------- αν και οντος απο τοτε που εμφανιστηκε το σαλιγκαρακι δεν κανει φυσαλιδες. ειναι κακο; εξαλου δεν εχουμε σκοπο να τον ζευγαρωσουμε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μελινακι : 05-10-07 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εννοώ αυτό αλλά το ότι τα κουτάβια και τα γατάκια που πουλιούνται στα πετ σοπ ζουν (προσωρινά) σε μικρές, γυάλινες δεξαμενες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως το καταλαβαίνεις | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 27-09-07 15:21 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
πως το κοβω ??? | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-06-06 12:53 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |
Πως μετράτε το μέγεθος ; | polleni | Δίσκοι | 5 | 11-09-03 18:15 |