|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο και δείχνει πολύ φυσικό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο και φυσικό το ενυδρείο σου! Μου αρέσει πάρα πολυ! Δείχνει σαν κομάτι από την φύση και όχι σαν κάδρο...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ακριβώς ήθελα να πετύχω, ένα βιότοπο (όχι με την αυστηρή έννοια του όρου) για τα colisa lalia. Το σκηνικό θα συμπληρωθεί σε λίγες μέρες και με pistia στην επιφάνεια για να γίνει πιό σκοτεινό και να μπορεί το αρσενικό να κάνει την φωλιά του με άνεση, χωρίς να μου ρημάζει την moss, που κάθε λίγο και λιγάκι ξηλώνει από ένα κομμάτι και το βάζει στη επιφάνεια.
Όλα τα λεφτά είναι αυτό το ψαράκι. Τρελλαίνομαι να το χαζεύω με τις ώρες. Απίθανος τεχνίτης στο χτίσιμο της φωλιάς και γενικά απίθανη (συχνά ατίθαση) συμπεριφορά. |
|
||||
|
||||
![]()
απ'τα πιο ωραια μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα σε βρισκω φιλαρακι!!!!
παντως να ξερεις οτι τον αλλον δεν στον δινω πισω!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δες και ένα καταπληκτικό βιντεάκι : http://www.aquanet.tv/Video/228
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το βίντεο. Φοβερά ψάρια τα γκουράμι. Είναι άλλωστε η συμπάθεια μου και μ' αυτά θέλω να σχοληθώ. Το όνειρο μου είναι κάποτε να κάνω ένα ενυδρείο με chocolate gourami.
Είναι αρσενικός τελικά; Δεν τον θέλω πίσω. Ήδη του δικού μου του βαρβάτου pearl του έχω πάρει δύο θηλυκές και έχει ηρεμήσει (σχεδόν) τελείως (και σαν να βλέπω φουσκωμένες κοιλιές!!) |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |
kribensis spieces tank 54lt | lousfakos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 12 | 09-09-08 23:44 |
Tanganyika 54lt!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 19-05-08 12:29 |
ψαρια για 54lt | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-02-08 11:11 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |