|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα σε βρισκω φιλαρακι!!!!
παντως να ξερεις οτι τον αλλον δεν στον δινω πισω!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δες και ένα καταπληκτικό βιντεάκι : http://www.aquanet.tv/Video/228
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το βίντεο. Φοβερά ψάρια τα γκουράμι. Είναι άλλωστε η συμπάθεια μου και μ' αυτά θέλω να σχοληθώ. Το όνειρο μου είναι κάποτε να κάνω ένα ενυδρείο με chocolate gourami.
Είναι αρσενικός τελικά; Δεν τον θέλω πίσω. Ήδη του δικού μου του βαρβάτου pearl του έχω πάρει δύο θηλυκές και έχει ηρεμήσει (σχεδόν) τελείως (και σαν να βλέπω φουσκωμένες κοιλιές!!) |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ολο και πιο ομορφα ενυδρεια "ξεφυτρωνουν"
![]() Συγχαρητηρια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το ενυδρείο σου και στις φωτό δείχνει μεγαλύτερο, ίσως με ξεγελά το ότι είναι στενόμακρο.
Θυληκά Colisa lalia έχω δεί πολλές φορές στο Pet City, αλλά δεν πρέπει να έχει στην Θεσσαλονίκη. Αν κατεβαίνεις Αθήνα ή αν έχεις κάποιο φίλο που μπορεί να σου φέρει πιστεύω θα βρεί σε κάποιο Pet City. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!!
εγω θα ειχα ενα ζευγος μονο colisa lalia και θα επιχειρουσα αναπαραγωγη... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |
kribensis spieces tank 54lt | lousfakos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 12 | 09-09-08 23:44 |
Tanganyika 54lt!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 19-05-08 12:29 |
ψαρια για 54lt | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-02-08 11:11 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |