|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε αν θες ξεκιναμε με το δικο μου και συνεχιζουμε με το δικο σου.. μια 2η αποψη παντα βοηθαει.. όσο για το υποκειμενικο..αυτο εννοειται... aquapura το fissidens fontanus παρηγγειλα.. για το CO2 λεω να το βαλω στην αρχη να παρουν τα πανω τους και μελλοντικα οταν εχω μια καλή αναπτυξη και προτου μουν μεσα γαριδακια το βγαζω.. εκτος και αν αποφασισω στην πορεια να μη βαλω καθολου γαριδακια.. οοτε θα το κρατησω..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλή επιλογή το fis. Fontanus πολύ όμορφο αλλά πολύ αργό moss … Αν ξεκινήσεις με Co2 και το κόψεις σειρά έχουν οι άλγες…. ![]() ![]() Τα moss που έχεις τώρα πως τα βλέπεις έχουν πάρει μπρος …η ακόμα προσαρμόζονται ? και τι φωτισμό έχεις...? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα μου πειτε και εμενα αν κανει αυτο...?
Philippine Java fern ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε καμμια βδομαδουλα θα καταλαβω διαφορα αν παρουν μπρος.. για τις γαριδουλες και μετα πο τις συμβουλες σας ..μαλλον ακυρο το βλεπω..αλλωστε εχω αρκετες που ζουν αρμονικα στο 60αρι - ζουγκλιτσα που εχω. βρε aquapura.. μιας και θα το κρατησω φυτεμενο moss tank μηπως να το γυρισω σε nano-vivarium που για μενα ειναι προκληση μιας και δεν ξερω καθολου απο vivarium? τι λες? P.S. το σετ που εχω ειναι το nanocube complete plus της dennerle to 20αρι με το 11αρι φωτιστικο που δινει η dennerle. εχω αλλα 2 nano 10λιτρα απο τα οποία μονο το ενα εχω στημένο με αμμο, λίγη μοσ, βραχακια και μερικα φυτακια.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι να σου πω φίλε μου cornellius ρώτησες άνθρωπο που είναι τρελαμένος και με τα viv. και με τα moss tank … ![]() ![]() ------------------------- Βεβαίως και κάνει… ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AQUA PURA : 28-04-10 στις 01:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερες!
aquapura..μιας και εχω ήδη ενα 250αρι κιχλιδοενυδρειο, ενα 60αρι γαριδοενυδρειο (καμμια 40αρια γαριδουλες) με πολλα iriatherina φουλ φυτεμενο, ενα μονομαχοενυδρειο φυτεμενο και ενα 10 λιτρο νανο.. ισως το 20αρι νανο.. να το κανω vivarium..(Λιζα..μαλλον δε θα χεις αντιπαλο στο διαγωνισμο...nano .,) τις συμβουλες σου aquapura... ![]() κανει το γυαλινο καπακι του dennerle που αφηνει μικρα κενα στις ακρες η΄ όχι? τι θα ελεγες να το ξεκινησω το vivarium στη βεραντα..οπου υπαρχει ακομα πολυς χωρος μιας και στο σπιτι μονο το μπανιο μου εμεινε χωρις ενυδρειο.. ![]() όσο για τις αλγες, ευτυχως ειμαι σε πολύ χαμηλο όροφο και αμεση ακτινοβολια με ήλιο εχω μονο για καμμια ώρα το μεσημερακι..
|
||||
|
||||
![]()
κριμα που δεν θα εχω ανταγωνιστη!...αν και μου αρεσει το vivarium..και αυτο ειναι καλη ιδεα.
Επισης δε σκεφτεσαι το nano-reef? εγω εχω ψηθει για το επομενο μου, αλλα οχι σε 20λτ (δεν ξερω ακριβως ποσο ειναι το ελαχιστο που μπορεις να φτιαξεις σε reef αλλα νομιζω 20λτ ειναι πολυ μικρο) ![]() *το μονομαχοενυδρειο σου το εχεις ποσταρει καπου με φωτ/φιες να το δω..? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι άλλος στο club…. Θα μας δείρει ο Πάνος ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστώ πολύ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑΝΟ REEF | apolonistis | Nano Reef | 31 | 20-05-10 19:07 |
ancistrus νανο υπαρχει? | naupaktos84 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 07-01-08 18:17 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |