|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερες!
aquapura..μιας και εχω ήδη ενα 250αρι κιχλιδοενυδρειο, ενα 60αρι γαριδοενυδρειο (καμμια 40αρια γαριδουλες) με πολλα iriatherina φουλ φυτεμενο, ενα μονομαχοενυδρειο φυτεμενο και ενα 10 λιτρο νανο.. ισως το 20αρι νανο.. να το κανω vivarium..(Λιζα..μαλλον δε θα χεις αντιπαλο στο διαγωνισμο...nano .,) τις συμβουλες σου aquapura... ![]() κανει το γυαλινο καπακι του dennerle που αφηνει μικρα κενα στις ακρες η΄ όχι? τι θα ελεγες να το ξεκινησω το vivarium στη βεραντα..οπου υπαρχει ακομα πολυς χωρος μιας και στο σπιτι μονο το μπανιο μου εμεινε χωρις ενυδρειο.. ![]() όσο για τις αλγες, ευτυχως ειμαι σε πολύ χαμηλο όροφο και αμεση ακτινοβολια με ήλιο εχω μονο για καμμια ώρα το μεσημερακι..
|
||||
|
||||
![]()
κριμα που δεν θα εχω ανταγωνιστη!...αν και μου αρεσει το vivarium..και αυτο ειναι καλη ιδεα.
Επισης δε σκεφτεσαι το nano-reef? εγω εχω ψηθει για το επομενο μου, αλλα οχι σε 20λτ (δεν ξερω ακριβως ποσο ειναι το ελαχιστο που μπορεις να φτιαξεις σε reef αλλα νομιζω 20λτ ειναι πολυ μικρο) ![]() *το μονομαχοενυδρειο σου το εχεις ποσταρει καπου με φωτ/φιες να το δω..? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι άλλος στο club…. Θα μας δείρει ο Πάνος ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστώ πολύ!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σοθ πρότεινα να πάρει κάποιο κομμάτι από ριχά και να βάλεις τα moss πάνω σε αυτή
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑΝΟ REEF | apolonistis | Nano Reef | 31 | 20-05-10 19:07 |
ancistrus νανο υπαρχει? | naupaktos84 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 07-01-08 18:17 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |