|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρέσουν οι ατημέλητες ζούγκλες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου Ειναι πολυ ομορφο.Της ιδιας αποψις (Ζουγκλα) ειμαι κι εγω
Συγχαρητηρια |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές νέες φωτογραφίες για να δείτε
α) την γενική εικόνα του ενυδρείου σήμερα, (φωτο 1+2) β) το δάσος με τις καμπόμπες (φωτο 3) γ) αναγνώριση φυτού που μου έδωσε ο Κώστας, (φωτο 5) και οτι επιτέλους η κρυτοκορίναπήρε τα πάνω της μετά απο μήνες και δ) το πρόβλημά μου, 4 νέα φύλα η ανούμπια μέσα σε 1 εβδομάδα, η 2 φύλα και 2 ανθη... και αυτο συμβαίνει σε κάθε μια ανουμπια... τι να κανω πείτε μου!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο ειμαι κι εγω fan τησ ζουγκλας
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() (πάντως τα corys θα προτιμούσαν αμμουδιά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...dr ωραιος!
Πραγματι τα cory θα προτιμουσαν αμμουδια....το φυτο στη 4η φωτο ειναι το crinum natans ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για την αμμούδα, το ξέρω ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να το ξηλώσω τώρα, στο επόμενο ενυδρείο μου που θα έιναι και ...τεραστιο θα έχουν ενα τετραγωνικό αμμουδια.... μέχρι τότε κάνω κι εγώ μαζί με αυτά υπομονή.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αξιολογότατο το ενυδρείο είμαι και εγώ fan των ατημέλητων. ΥΓ Θα σε πάρει ο διάολος εσένα και τον άλλον τον μουστακαλή με την χωρίστρα.....ΚΟΠΡΟΙΙΙΙΙ !!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Προσβλητικό και υβριστικό ποστ, απαιτώ να διαγραφεί και να υποχρεωθεί ο λιβελογράφος Χαλβάς να αφήσει μουστάκι και να κάνει χωρίστρα στα μαλλιά του για να δει τι σημαίνει να σε ζηλεύουν οι άντρες για την ομορφιά σου και να στην πέφτουν συνέχεια οι γυναίκες στον δρόμο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
xaxaxaxaxaxaX ποιον να λεει ποιον να λεει χααχχαχα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Μια μικρή βοήθεια :) | xrist0s4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 30-01-09 16:56 |
Η μικρή μου μονομαχίνα | Celda | Bettas | 4 | 23-02-06 21:15 |