|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...dr ωραιος!
Πραγματι τα cory θα προτιμουσαν αμμουδια....το φυτο στη 4η φωτο ειναι το crinum natans ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για την αμμούδα, το ξέρω ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να το ξηλώσω τώρα, στο επόμενο ενυδρείο μου που θα έιναι και ...τεραστιο θα έχουν ενα τετραγωνικό αμμουδια.... μέχρι τότε κάνω κι εγώ μαζί με αυτά υπομονή.... |
|
|||
|
|||
![]()
Το φυτό που ρωτάς Χάρη είναι micranthemum umbrosum (by Paco). Το ενυδρείο και τα σκαλαράκια είναι φανταστικά, να τα χαίρεσαι.
Η παρουσίαση, με εκφράσεις τύπου "..και κανα δυο ακόμη σκατούλια....", "Το νερό είναι καφέ-ish!", "οι φωτογράφιές είναι λίγο ποταπές, η φωτογραφική μου είναι μαπέ..." ήταν απολαυστική και χαρακτηριστική της καινούριας χομπιστικής νοοτροπίας που λανσάρεις, του: "ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ". Μ΄αρέσει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφική μηχανή σου μπορεί να είναι ( μαπέ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να σου ζήσουν κ τα παλικάρια σου ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα (χτες το βραδυ δηλαδη) κουρεψα για πρώτη φορά... πειτε μου, πιστεύετε οτι είναι καλύτερα έτσι? (έχει σίγουρα πιο πολύ χώρο για τα σκαλαρια πάντως)
Οι ανούμπιες και οι κρυπτοορίνες κάνουν πάρτυ οπως βλέπετε, ο εχινόδωρος τα ιδια παντελάκη μου, οι βαλισνέριες ενοχλητικές όπως πάντα,, το μος σαπισε κ το έβγαλα, οι καμπομπες κουρεφτηκαν στην μέση για να βγουν καλυτερες, το κερατόφυλο αντίο, και οι εγκέριες δεν τα πάνε καλά, βέβαια δεν έιχα καθόλου νιτρικα... Α και κουρεψα και τη σιχαμένη την νηματοειδή και οτι απέμεινε την εφαγε (?) ο sae μάλλον? |
|
||||
|
||||
![]()
ποιο ομορφο αλλα αυτα τα led στο φιλτρο σου χαλαν το image......
|
|
|||
|
|||
![]()
να ναι καλά ο κινέζος! τι να κάνω? δεν σβήνουν....
|
|
||||
|
||||
![]()
βρες ενα κομματι σαμπρελα και με ενα λαστιχακι τοποθετησε το στα λαμπακια και εισαι οκ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Μια μικρή βοήθεια :) | xrist0s4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 30-01-09 16:56 |
Η μικρή μου μονομαχίνα | Celda | Bettas | 4 | 23-02-06 21:15 |