|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια και σε λίγο καιρό με το καινούργιο aquascape.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικό!!!
Είσαι έμπνευση Στρατηγέ μου ._ Το ψαράκι σε μια μικρή φωτό είναι Gastromyzon sp. ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Beaufortia leveretti
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστώ!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ότι και να πω θα είναι λίγο , απλά είναι απόλαυση
δεν παίζεται με σένα με τίποτα, στρατηγέ είσαι πρώτος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια φίλε μου.Το ενυδρείο είναι ένα στολίδι.Μπράβο σου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Με τις φωτογραφιες του Χρηστου, φανηκε ποσο πραγματικα ομορφο ειναι αυτο το aquascape ! μου αρεσει πολυ! |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε σύ Σταυρο να πούμε,τι έχεις κάνει ρε αγόρι μου...πραγματική εικόνα βυθού με απίστευτα χρώματα,όλα φαίνονται τόσο ζωντανά,τόσο όμορφα..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο τα λόγια είναι περιττά είναι αριστούργημα για ακόμα μια φορά ζωγράφισες από τα πιο ωραία ενυδρεία που έχω δει.. Mε της γνώσεις και την φαντασία που έχεις δεν σε πιάνει κανένας..! και τα συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη τον Χρήστο είναι απίστευτος
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο!!
![]() ![]() ![]() Μπραβο Σταυρο για το μερακι σου!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχπληχτικο!!!! οπως λεει και ενας μικρος φιλος...
μπραβο στον κατοχο και το φωτογραφο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο, πανέμορφο! Μπράβο για την εμπνευση και το εκπληκτικό αποτέλεσμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σεβη μου στρατηγε...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια νάστε καλά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με έχουν καλύψει πλήρως όλοι οι προηγούμενοι φίλοι . Το " αριστούργημα " για παράδειγμα ειπώθηκε. Υποβάλω κι εγώ τα σέβη μου. Είσαι καλλιτέχνης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα Σταύρο.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρείο μου. (και φωτο) | basillis | Δίσκοι | 30 | 20-01-07 22:15 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |