|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μ'αρέσει το ενυδρείο σου........εκτός του μπλέ backround...βγάλτο χα,χα,χα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμά φαίνεται το καλοριφέρ θα του αλλάξεις το όνομα σε "Βιοτοπικό Θερμαϊκού" ....ΟΛΕ !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο Πάνο συγχαρητήρια
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να πω πως οι φεγγαρόπετρες γενικά δεν είναι ότι πιο φυσικό μέσα σε ένα ενυδρείο. Και τις περισσότερες φορές η τοποθέτηση τους τις κάνει να φαίνονται ακόμα πιο αφύσικες.
Εδω όμως έτσι όπως τις έστησες, δείχνουν ένα εννιαίο και συμπαγές σύνολο με αρκετές κρυψώνες. Και γι' αυτό σου λέω να μην τις αλλάξεις. Αλλά το φόντο να το αλλάξεις ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φοβερό!!!! Κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια βραδιάτικα... Άπαιχτος!!!! Λεφτεριά στο γαλάζιο φόντο!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πανο ομορφο με τις φεγγαροπετρες η δεξια πλευρα εχει πετρες που δειχνουν φλατ στην μπροστινη τους πλευρα και φαινονται κατεργασμενες γυρνα τες σε μια αλλη γωνια να φαινονται πιο φυσικες προσπαθησε να κρυψεις τον εξοπλισμο μεσα οσο οριμαζει τοσο πιο πολυ θα το χαιρεσαι καλο ταξιδη ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο Πάνο. Kαι άλλαξε το φόντο με ότι χρώμα θέλεις αρκεί να είναι μαύρο.
|
||||
|
||||
![]()
Το εμπέδωσα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο έγινε Πάνο,
...αν εξαιρέσεις το φόντο, διορθώσεις λίγο τις πέτρες και αλλάξεις τα ψαράκια σε Τανγκανίκα θα γίνει τέλειο! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Άρωμα απο Μalawi ή άρωμα απο ελβετικό τυρί???
![]() ![]() ![]() Μπράβο ρε νταμαρά!!! Μy gratz! Παραπάνω δεν θα πώ μιας και δεν γνωρίζω απο ...πετρώματα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρωμα για πετρες | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-04-09 07:54 |
ΜΩΒ ΧΡΩΜΑ | jimmy19111977 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 18 | 26-10-08 11:01 |
Χρυσοψαρο εχασε το χρωμα του! HELP | Αγγελος | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 24-12-07 10:26 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |