|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πολύ ωραίο...
Και το στήσιμο ωραίο και τα ψάρια.. Δυο παρατηρήσεις.. 1) Πάρα πολύ καλή η ιδέα με το γαλάζιο φόντο. Να ξεφεύγουμε από τι κλασσικό μαύρο... (Με έψησες και εμένα για το τανγανίκα μου... ![]() ![]() 2) Πως και αποφάσισες να μπεις σε διαδικασία λίπανσης σε ενυδρείο Αφρικής, περαν του Γενικού λιπάσματος?? Υ.Γ. Οι καλύτερες ώρες είναι αυτές οι μεταμεσονύκτιες!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!μου αρεσε πολυ το στησιμο των πετρων και των φυτων.μια επιφυλαξη απλα σε σχεση και με αυτο που ειπε ο repanas μηπως με μαυρο φοντο θα ηταν καλυτερο?το δοκιμασες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πειραματιζόμαστε και ότι δεν μας αρέσει.... το αλλάζουμε! Είχα ενυδρεία με εμπριμέ φόντο (ξέρεις, με τα "λαχανικά" ), χωρίς, με μαύρο και είπα δε δοκιμάζω και κάτι άλλο;.... Βασικά εγώ ήθελα μια πλάτη της juwel αλλά μου έβγαινε πάνω από €100 και έτρωγε και ωφέλιμο χώρο, οπότε λέω δε γ.... βαριέσαι ήθελα να πω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι τέτοιο είναι ακόμα πιο καλό... Εγώ το έχω σκεφτεί να βάλω στο 100άρι μου αλλά και μένα θα μου έβγαινε ο κούκος αηδόνι με τα έτοιμα οπότε λέω προς το παρών να περιοριστώ σε αφίσα και αργότερα να κάνω κάτι τέτοιο μόνος μου diy... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Πανούλη σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ![]() ![]() Κούκλα έγινε και σε λίγο με αυτά τα υπέροχα ψαράκια που διάλεξες, θα απολαμβάνεις τις φοβερές συμπεριφορές και το ταπεραμέντο τους. Η ιχθυοφόρτιση σου δεν είναι μεγάλη αφού τα ψαράκια είναι μικρά ακόμη αλλά μελλοντικά θα χρειαστεί να απομακρύνεις κυρίως τα "παραπανίσια" αρσενικά διαμορφώνοντας τα "χαρέμια" σου. Γνώμη μου είναι να μην βάζεις λιπάσματα ούτε να κατεβάσεις την θερμοκρασία απο τους 25ο. Άσε τις βαλισνέριες και τις κρυπτοκορίνες να δώσουν τον αγώνα τους(σε μένα οι πρώτες σαπίζουν κοντά στη ρίζα και οι δεύτερες(του theodor)ένα χρόνο μετά αντέχουν αγκομαχώντας. Τα crinum thaianum είναι καλή επιλογή.Έβαλα 3 μισοπεθαμένες ρίζες και θέριεψαν(ψάχνω κι άλλες,αλλά δεν...) Το γαλάζιο φόντο στο είπα δεν μ' αρέσει.Πάρε μέτρα και έλα να σου δώσω σκούρο πράσινο χαρτόπανο σαν το δικό μου. Αλλαγές νερού εβδομαδιαίες. Να το χαίρεσαι φίλε! (θα βάλουμε στα σχέδια κάνα ταγκανικάνικο? ςςςςς...μη μας ακούσει η γυναίκα σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Μμμ μάλιστα τώρα κατάλαβα... Ενδιαφέρον πάντως... να δούμε πως θα εξελιχθεί... dimitris vas σίγουρα το μαύρο φόντο είναι μια κλασσική αξιόπιστη λύση και πάντα δίνει ομορφιά, και μάλιστα θα έκανε ωραία αντίθεση με τα χρώματα των πετρών και της άμμου.. Αλλά και η επιλογή του γαλάζιου έχει ενδιαφέρον.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρωμα για πετρες | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-04-09 07:54 |
ΜΩΒ ΧΡΩΜΑ | jimmy19111977 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 18 | 26-10-08 11:01 |
Χρυσοψαρο εχασε το χρωμα του! HELP | Αγγελος | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 24-12-07 10:26 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |