|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα το κανω μετα... το ξυλακι πως θα το βαλω εκει στην ακρη..??να το δεσω να φανταστω,....
|
||||
|
||||
![]()
με σπαγγο ..αρκει να εξεχει 10 εκατοστα και να ανακατευει το χαλικι
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Αχη! αντε με το καλο η νεα εμφανιση!
|
|
||||
|
||||
![]()
το τονιζω δεν ειναι η νεα εμφανιση... απλα η νεα αρχη...
και ηθελα να δειξω πως θα ξεκινησω και πως θα συνεχισει.... (δεν βοηθαει καποιος με το να λεει ...ενα κουτσουρο.. ![]() ![]() με ειχαν ''ζαλισει'' βγαλε τα πλαστικα..... τα βγαλα και τωρα παλι τα ιδια?) ------------------------- θενκ γιου.... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 16-04-10 στις 15:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά για να συμπληρώσω τον φίλο Μάνο Θες δε χρειάζεται να το γεμίσεις από πριν. Βάλε όλο το λάστιχο μέσα στο νερό του ενυδρείου, ώστε να γεμίσει ΟΛΟ με νερό και όπως είναι μέσα κλείσε τη μία άκρη με το δάχτυλό σου, βγάλε το έξω και βάλε τον κουβά πιο χαμηλά από τη στάθμη του νερού του ενυδρείου και άφησε το δάχτυλο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ... σας ευχαριστω για τις πολλες απαντησεις... σιγα σιγα θα διαμορφωνεται...
|
||||
|
||||
![]()
Από την στιγμή που κάνεις μια έστω και υποτυπώδης παρουσίαση πρέπει να μάθεις να ακούς και τις καλές αλλά και τις κακές κριτικές ...
όσον αφορά το ξύλο, έχω διαβάσει ποσα ποστ σου να αναζητάς το super ουαου ξύλο και όσα είχες δεί το ένα σου βρόμαγε και το άλλο σου ξίνιζε ... και σήμερα βλέπω αυτό .... και εγώ αν έγραφα σε πόσα ποστ πως ψάχνω αμάξι και κανένα δεν μου κάνει θα φανταζόσουν πως ψάχνω ferrari ...αν μετά σου παρουσίαζα ένα Yugo τα ίδια θα μου έγραφες .. Προσωπικά το "ξύλο" σου δεν μου αρέσει γιατί δεν ομορφαίνει το ενυδρείο σου ... ένα άλλο μεγαλύτερο και με διακλαδώσεις θα έδινε άλλη μορφή στον χώρο σου. όσο για το καπάκι, δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου να δω αν το έχεις σηκώσει ή όχι .... λυπάμαι που θα στο πω αλλά από όσα βλέπω κρίνω ... Φιλικά, Ιωσάς
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν κανω καμια παρουσιαση οκ? αν δεν μυριζεις τα νυχια σου μην γραφεις σχολια... δεν μπορει ο καθενας να γραφει οτι θελει χωρις να ξερει τι γινεται.... οπως και για τα πετραδακια το ανεφερα οτι θα βγουν και ουτε αυτο το ειδες.... οσο για το αν σου αρεσει ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...αρεσει σε μενα... και μαλιστα πολυ... και ηταν το καλυτερο που βρηκα... και οπως ειπα δεν τραβηξα φοβερη φωτο μια απλη ειναι... με το να γραφεις δεν μου αρεσει ... δεν βοηθας.. αποφασισα να κανω μια αλλαγη και εσυ λες λες... σε παρακαλω μην ξαναγραψεις ..οκ? οι αλλο βλεπουν πως κανω προσπαθεια και αλλαγη...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και ξαφνικα δειτε τι βρηκα πρωι πρωι (αξιζει να το δειτε) | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-09-07 22:47 |
Για δειτε και αυτο! | nkmyrtos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-07-06 14:12 |