|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν κανω καμια παρουσιαση οκ? αν δεν μυριζεις τα νυχια σου μην γραφεις σχολια... δεν μπορει ο καθενας να γραφει οτι θελει χωρις να ξερει τι γινεται.... οπως και για τα πετραδακια το ανεφερα οτι θα βγουν και ουτε αυτο το ειδες.... οσο για το αν σου αρεσει ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...αρεσει σε μενα... και μαλιστα πολυ... και ηταν το καλυτερο που βρηκα... και οπως ειπα δεν τραβηξα φοβερη φωτο μια απλη ειναι... με το να γραφεις δεν μου αρεσει ... δεν βοηθας.. αποφασισα να κανω μια αλλαγη και εσυ λες λες... σε παρακαλω μην ξαναγραψεις ..οκ? οι αλλο βλεπουν πως κανω προσπαθεια και αλλαγη...
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Αχιλλέα ηρέμησε λίγο! Τα παίρνεις πολύ ρε φίλε μου όταν κάποιος δε συμφωνεί μαζί σου! Φιλικά μιλάω πάντα. Εξάλλου εσύ στο πρώτο ποστ ρώτησες αν μας αρέσει.
Ας προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε πιο διαλλακτικοί. Καταλαβαίνω και την αγωνία σου να το κάνεις πολύ καλύτερο και ότι μπορεί να σε ενόχλησε ο τρόπος που γράφει ο άλλος φίλος, αλλά μην τρελαινόμαστε, για τον ίδιο λόγο είμαστε όλοι εδώ μέσα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα περνω γιατι εχω πλαστικα δεν αρεσει προσπαθω να το αλλξω παλι δεν αρεσει... ε.... δεν παει ετσι? οτι και να κανω δεν αρεσει... μα αυτος μπηκε και ελεγε δεν του αρεσει το ξυλο... η σταθμη ειναι χαμηλα χωρις να ρωτησει πρωτα ... για τα πετραδακια που εγραφα κιολας οτι θα φυγουν... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πρώτον, το να εκφέρω την άποψή μου είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου είτε αυτό σου αρέσει είτε όχι .. και από την στιγμή που είμαστε και οι 2 σε ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων θές δεν θές τα σχόλια δεν θα είναι πάντα θετικά ... κατά δεύτερον, μην με παρακαλάς να μην ξανά γράψω, δεν θα το έκανα έτσι και αλλιώς στο ποστ σου, δεν συνηθίζω να σπαταλάω τον χρόνο μου χωρίς λόγο ... ΑΝ ...λέω ΑΝ ....ΑΝ θες όμως την γνώμη μου έστω και για τελευταία φορά θα σου έλεγα χαλάρωσε ....
|
||||
|
||||
![]()
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ...
σε οποιον αρεσει.... ευχαριστω ολους και συνεχιζουμε.... ακουω τις γνωμες αυτων που με ενδιαφερουν και οχι των ''γνωμεων χωρις ...τιποτα''
|
||||
|
||||
![]()
ρε αχηηηη πολλα νευρα εχεις!!!ηρεμησε-χαλαρωσε-βαθιες αναπνοες!τς τς!
παντως εγω το καραπροτιμω απο πριν που ηταν μεσα στα χρωματα του ουρανιου τοξου..μην το βλεπεις ετσι!με τα φυτα κλπ θα δειξει πιο ωραιο! τωρα ξεκινησες καλα,οποτε καλη συνεχεια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καθε υλικο αν αξιοποιηθει καταλληλα μπορει να γοητευσει με το αποτελεσμα.
το ξυλο σου μπορει να μην εχει την εμφανιση των "ριζων" που προτιμουνται συνηθως....αλλα με λιγη μοςς σε ορισμενα σημεια του και με εξυπνη τοποθετηση φυτων...μπορει να κανεις ενα φοβερο εφε ενος πεσμενου κορμου... φαντασια..υπομονη....και ολα γινονται. καλως εκανες τη στροφη κι εβγαλες τα πλαστικα....αργοτερα θα το μετανιωνες κι εσυ αν δε το ειχες κανει. ακομη και μονο με πετρες και ξυλα...το αποτελεσμα ειναι παντα πολυ πιο φυσικο απο τις πλαστικουρες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+φωνω και σκετο ξυλο που ειναι ειναι πολυ καλυτερο απο την πλαστικουρα....
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε μονοχρωμο φοντο...κατα προτιμηση γκρι σκουρο ή μαυρο...και πειραματισου λιγο με την ριζα ...οχι οπως την πεταμε και κατσει την αφηνουμε...συνεχισε την προσπαθεια ..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και ξαφνικα δειτε τι βρηκα πρωι πρωι (αξιζει να το δειτε) | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-09-07 22:47 |
Για δειτε και αυτο! | nkmyrtos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-07-06 14:12 |