|
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι στιγμής οι silver sharks είναι αρκετά μικροί..
Σε 1 χρόνο περίπου που θα αλλάξω ενυδρείο,πόσο θα έχουν γίνει ?? Γιατί διαβάζω ότι κάτω υπό ειδικές συνθήκες και μεγάλα ενυδρεία γίνονται 30-40εκ. Δλδ αν έχω ένα ενυδρείο 400-500λτρ θα γίνουν τόσο πιστεύω.. Η ανάπτυξή τους δλδ πέραν της θεωρίας,πόσο υπολογίζεται ανά χρόνο ?? 2-5-10εκ. το χρόνο ?? Εχει κάποιος τέτοιο ψάρι ?? Στα 130λτρ ποια ψαρόσουπα θα μπορούσα κατά τη γνώμη σας να έχω και τα ψάρια να είναι ευτυχισμένα ?? (αυτό που θα ακούσω θα πονέσει ε ??) Ευχαριστώ πάντως και πάω να ανοίξω νέο θέμα με την αλλαγή που πρόκειται να κάνω !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για το θέμα των silver sharks να σου πω ότι από ότι έχω διαβάσει υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις μεταξύ των έμπειρων, άλλοι πιστεύουν ότι χρειάζονται τεράστια ενυδρεία, ενώ άλλοι λένε πως δεν κάνουν καθόλου για ενυδρείο λόγω του μεγέθους και της υπερκινητικότητάς τους, προσωπικά (χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο) κλίνω προς την δεύτερη άποψη και δεν θα τα έπαιρνα ούτε θα τα συνιστούσα.
Σε 130 λιτρα μπορείς να βάλεις ένα κάρο ψαράκια από διαφορετικούς βιότοπους, οπότε μην αγχώνεσαι για τα silver sharks ![]() Δες λίγο τις παρουσιάσεις ενυδρείων να διαλέξεις τα ψαράκια και το set up που σου αρέσει και τα ξαναλέμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.fishlore.com/Profiles-BalaShark.htm Όσο αναφορά τον πλέκο εχω έναν... Κρύβεται κατά τιην διάρκεια της ημέρας και βγαίνει όντως περισσότερο την νύχτα... Φρόντιζε να του ρίχνεις μέρα παρα μέρα και καμμια ταμπλετα κυρίως την ώρα που θα σβύσεις το φως.... (αυτό γιατί είναι ψάρι που θα κινηθεί και θα τραφεί άνετα μέσα στο σκοτάδι...) Η σελίδα που επισύναψα ποιο πάνω είναι στα αγγλικά... (καλώς η κακώς)... ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία με KH | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 28-11-09 16:02 |
Απορία | Evgenios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-04-09 21:43 |
Να βάλω πλακόστομο? | zagorakis | Malawi | 10 | 20-05-08 10:17 |
Ξερίζωμα φυτών από πλακόστομο | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 19-04-07 00:19 |
Απορία | SOCRATIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-02-06 21:05 |