|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα κερατόφυλλα μου έχουν μεγαλώσει πολύ. Τα κλαδιά που βγάζει στο πλάι θα μπορούσα να τα κόψω και να τα ξαναφυτέψω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι το κερατόφυλλο, μεγαλώνει πολύ και γρήγορα.
Ναι μπορείς να το κόψεις, να το φυτέψεις αλλού, να το ξανακόψεις και αφού γεμίσεις όλο το ενυδρείο και γεμίσεις και τα ενυδρεία φίλων και γνωστών θα αρχίσεις να το κλαδεύεις και να το πετάς ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα δεν ειναι κερατοφυλλα!!!!!!!
Αν βλεπω καλα ειναι: Cacomba Caroliniana και Egeria densa ![]() ------------------------- .......
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 12-04-09 στις 19:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
αφου δεν ειναι κερατοφυλλα, μπορω ομως να τα κοβω?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη απ τις φωτο ειναι ΠΟΛΥ ομορφα αυτα τα φυτα,ειναι ευκολα στο φυτεμα και στην συντηρηση τους;;;
Εγω για υποστρωμα εχω βαλει χοντρο και ψιλο χαλικι. Χρειαζεται και κατι αλλο;;; ![]() |
![]() |
Tags |
κερατόφυλλο, φυτά, φύτεμα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για DIY CO2!!! | john_street_triple67 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 21-01-08 22:13 |
απορία co2..... | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-09-06 16:46 |
Απορία | SOCRATIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-02-06 21:05 |
DIY CO2 - Απορία | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-01-06 23:50 |
Απορία για KH | Gorgi | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 26-04-05 10:46 |