|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν ειναι σαν αυτο το πρωτεϊνικο φιλμ, ειναι ακριβως σαν σκονη , λες και εχει τρίψει φρυγανιά
![]() Δεν μπορω να καταλαβω απο πιο αντικείμενο του ενυδρειου μπορει να προερχεται. Εφτιαξα λιγο καλητερα παντως την αναταραξη του νερου με αποτελεσμα η σκονη να χει μαζευτει σε λιγοτερη επιφανεια στην απεναντι μερια του ενυδρειου. Θα βγαλω και την ριζα την καινουργια που εχω , αν και δεν νωμηζω οτι η ριζα μπορει να βγαζει κατι τετοιο. |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον τοσες μερες μετα και το ενυδρειο δεν λεει να καθαρισει, η σκονη εξακολουθει να υπαρχει
![]() Χτες ομως που καθαρισα λιγο το φιλτρο παρατηρησα το εξης : επιασα στο χερι μου λιγο απο το υλικο που εχω (sera siporax ειναι γεματο) και παρατηρησα οτι αφησε πανω στο χερι μου ρινισματα, σαν να τριβεται το siporax δηλαδη. Υπαρχει τετοια περιπτωση να χει χαλασει το υλικο και να βγαζει αυτο την σκονη ? |
|
|||
|
|||
![]()
Βγάλε την ρίζα ξέπλυνε την με λίγο καυτό νερό από πάνω και ξαναβάλτην βάλε spray bar (πλατύ αν γίνεται) για καλη ανατάραξη συχνές αλλαγές stress zyme κ όλα θα φτιάξουν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() λες να την βρασω λιγο?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να την βράσεις αλλά να την τρίψεις με το χέρι σε καυτό νερό καλό θα έκανε. Εγώ το έχω κάνει στις δικές μου όταν βγάζαν διάφορα τους πρώτους μήνες. Να φανταστείς το εχω επαναλάβει 2 φορές. Τώρα σταμάτησαν να βγάζουν. Μεχρι χοντρό αλατι και στον ήλιο τις είχα για να καθαρίσουν.
Αλήθεια από τιμές πως πας; Το καπάκι απο πάνω είναι κλειστό; |
|
||||
|
||||
![]()
θα το δοκιμασω λοιπον σε καυτο νερο, απο τιμες PH 7, GH 8-10, θερμ 26,5, ναι κλειστο βεβαια ειναι το καπακι, στο πιο κατω βιντεο μου φαίνεται η σκονη που ναι στο νερο. Το χονδρο αλατι δηλαδη τι κανει ως προς το καθαρισμα? σε γουβα να την αφησω με αλατονερο δηλαδη?
http://www.youtube.com/watch?v=y-k_O65Dlcs |
|
|||
|
|||
![]()
Oχι είχα βάλει το χοντρό αλάτι πάνω στην ρίζα και την είχα αφήσει στον ήλιο για να φύγει η άλγη και η πρασινάδα που είχε μαζεψει την άλλη μέρα την ξέπλυνα σε καυτό νερό. Εσύ απλά ξεπλυνε την σε καυτό νερό και μετά μέσα. Από τιμές εννοώ αμμωνία νιτρώδη νιτρικά. Πόσα λίτρα είναι και πόσες φορές ταίζεις τα ψαράκια σου;
------------------------- Τι φίλτρο έχεις για πόσα λίτρα; Εχεις βαλει πάνω πάνω ενυδρειακό βαμβάκι (μέσα στο φίλτρο) για να κρατάει τα διάφορα; Από βιολογία εκτός από siporax έχεις βαλει κάτι άλλο π.χ. sumbstrad; Αν ενίσχυες την βιολογία ή ένα δεύτερο φιλτρο ή έστω ένα δεύτερο μόνο με σφουγγάρια ώστε να κάνει το νερό σου κρύσταλλο καλό θα ήταν. Με λίγα λογια ενίσχυση φίλτρανσης κ συχνές αλλαγές θα είναι ότι καλύτερο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STAMATIA : 20-04-10 στις 11:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oλα τα ψαράκια στην επιφάνεια... | alexandr0s | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 28 | 15-02-10 13:47 |
κρουστα στην επιφάνεια | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 09:11 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |
Παράξενοι σχηματισμοί στην επιφάνεια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 16:59 |