|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και εμένα το έχει αυτό..... μήπως φταίει η μη καλή ανατάραξη του νερού από το φίλτρο?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ειναι πρωτεινικό φιλμ ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λογο αυτου οντος δεν μπορει να κανει καλη αναταραξη το νερο, αλλα δεν νωμηζω οτι μπορει να ειναι αυτο η αιτια. Το ενυδρειο ειναι 210 λιτρα καθαρα καπου 190, και το φιλτρο ειναι 700 λιτρα/ωρα , πηστευω οτι ειναι αρκετα καλο για την αναλογια του νερου του ενυδρειου. ------------------------- Αυτο παλι τι ειναι ?? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimmis1974 : 04-04-10 στις 00:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν ειναι σαν αυτο το πρωτεϊνικο φιλμ, ειναι ακριβως σαν σκονη , λες και εχει τρίψει φρυγανιά
![]() Δεν μπορω να καταλαβω απο πιο αντικείμενο του ενυδρειου μπορει να προερχεται. Εφτιαξα λιγο καλητερα παντως την αναταραξη του νερου με αποτελεσμα η σκονη να χει μαζευτει σε λιγοτερη επιφανεια στην απεναντι μερια του ενυδρειου. Θα βγαλω και την ριζα την καινουργια που εχω , αν και δεν νωμηζω οτι η ριζα μπορει να βγαζει κατι τετοιο. |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον τοσες μερες μετα και το ενυδρειο δεν λεει να καθαρισει, η σκονη εξακολουθει να υπαρχει
![]() Χτες ομως που καθαρισα λιγο το φιλτρο παρατηρησα το εξης : επιασα στο χερι μου λιγο απο το υλικο που εχω (sera siporax ειναι γεματο) και παρατηρησα οτι αφησε πανω στο χερι μου ρινισματα, σαν να τριβεται το siporax δηλαδη. Υπαρχει τετοια περιπτωση να χει χαλασει το υλικο και να βγαζει αυτο την σκονη ? |
|
|||
|
|||
![]()
Βγάλε την ρίζα ξέπλυνε την με λίγο καυτό νερό από πάνω και ξαναβάλτην βάλε spray bar (πλατύ αν γίνεται) για καλη ανατάραξη συχνές αλλαγές stress zyme κ όλα θα φτιάξουν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() λες να την βρασω λιγο?? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oλα τα ψαράκια στην επιφάνεια... | alexandr0s | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 28 | 15-02-10 13:47 |
κρουστα στην επιφάνεια | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 09:11 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |
Παράξενοι σχηματισμοί στην επιφάνεια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 16:59 |